У нас вы можете посмотреть бесплатно 新加坡,马来西亚美食【福建炒虾面】【Fried Hokkien Prawn Mee】 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
There is no food court in Singapore where you won’t be able to find this delicious dish It incorporates the crispy lard, a soup boiled with shrimp shells and heads, and also noodles stir-fried with butter It is enjoyed and served with sambal chili sauce, topped with a little lime juice, refreshing and enhancing all the flavors within the dish. This is definitely one of Singapore’s most delicious dishes! Ingredients used: Shrimps 7 or 8 pieces Sotong Some Pork 1 piece Pork Lard 1 piece Yellow Buttered Noodles 1 portion Rice Noodles 1 portion Fish Seasoning Cube 1 Bean Sprouts Some Vegetable Some Ginger 1 piece Garlic 2 pieces Eggs 2 Fish Cake 1 piece Water 500ml 在新加坡各个地方,没有一个食阁是找不到这道美味的菜肴的 香脆的猪油,用虾壳和虾头熬的汤,加上黄油面一起煸炒 吃的时候配上参峇辣椒酱再淋上一点酸柑汁,清新提味,可以入味新加坡最美味的菜肴之一! 福建炒虾面的材料: 鲜虾 7 – 8 个 鱿鱼 少许 猪肉 1 小块 猪油 1 小块 黄油面 1人份 米粉 1 人份 江鱼精 1 小块 豆芽 少许 青菜 少许 姜 1 小块 蒜 2 颗 鸡蛋 2 个 鱼饼 1 块 水 500 毫升