У нас вы можете посмотреть бесплатно Gulab Jamun Using Milk Powder | गुलाब जामुन | Winter Special Dessert | Kunal Kapur Indian Dessert или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hot yummy gulab jamun, a famous Indian dessert made at home using milk powder without khoya. Easy quick and great taste. #gulabjamun #dessert #indiancuisine ------------------------------------------------------------------------------------- Ingredients For syrup Sugar – 2cups Water – 1cup Saffron (optional) – a pinch Lemon wedge – 1no For the dough Milk Powder – 2cups/250gms Ghee – 4tbsp/55gms Baking soda – ½tsp/2gms Dash of water Flour (all purpose/maida) – ¼ cup Oil – for deep frying For the written recipe - https://www.chefkunalkapur.com/gulab-... ------------------------------------------------------------------------------------- ➡️ Check out other Popular Recipes: Gulab jamun with mawa- • Gulab Jamun | हलवाई जैसे मावे के गुलाब जाम... Kalakand Recipe - • Holi Spl Kalakand | Kalakand Kaise Banate ... Mawa Gujia - • Mawa Gujiya Recipe | मावा गुजिया होली वाली... Eggless tutti- fruti cake - • Eggless Tutti Frutti Cake | Special Dry Fr... Malpua Rabri - • Malpua Rabri | मालपुआ रबरी | Kunal Kapur I... ------------------------------------------------------------------------------------- Hi, I am Chef Kunal Kapur and this is my space, my channel. Subscribe & Together let's cook. 👉🏻 Click here to Subscribe: / kunalkapur 👉🏻 Website: http://www.chefkunalkapur.com/ ------------------------------------------------------------------------------------- Follow Chef Kunal Kapur on your favorite Social Media Channels: 👥 Facebook: / thekunalkapur 📸 Instagram: / chefkunal 🐦 Twitter: / chefkunalkapur 📌 Pinterest: / chefkunal -------------------------------------------------------------------------------------