У нас вы можете посмотреть бесплатно 糯米鸡 Lo Mai Gai | Sticky Rice Chicken | 港式点心 Hong Kong Style Dim Sum или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
今天和大家分享一个港式点心{糯米鸡}!可以把它当早点或下午茶吃,都很不错哦!吃不完还能当冷冻库储存,想吃的时候在拿出来蒸熟。但是个人觉得新鲜吃,味道更佳。 温馨提示:每碗糯米鸡记得加入两汤匙清水,才盖上盖子在上锅蒸。如果水分不够,糯米很难蒸熟! Today I would like to share with you a Hong Kong-style dim sum {Lo Mai Gai - glutinous rice chicken}! It can be eaten as breakfast or afternoon tea, it is very good! It can be stored in the freezer if you can't finish it, and you can take it out and steam it when you want to eat it. But I personally think it tastes better when eaten fresh. Reminder: Remember to add two tablespoons of water to each bowl of glutinous rice chicken before covering and steaming in the pot. If there is not enough water, glutinous rice will be difficult to cook!