У нас вы можете посмотреть бесплатно Traditional five spices meat roll | 古早味五香肉卷 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: 1kg minced meat 250g prawn 5 cloves garlic 4 coriander 5 rose onion 6 spring onion (only use the white part) 10 water chestnut 2 carrots 2 eggs 50g sticky rice flour 100g corn flour Tofu Skin Seasoning: 3 tea spoon salt 2 table spoon sugar 2 table spoon soy source 2 table spoon oyster source 1 table spoon sesame oil 2 table spoon of Hua Diao wine 1/2 table spoon of 5 spices powder (can add more based on your preference) 2 tea spoon pepper powder Recipe: 1: Mince water chestnut, carrot, rose onion and spring onion 2: Cut prawn into cube 3: Add all the minced ingredients, prawn and minced meat into a big bowl 4: Season it with salt, sugar, pepper powder, 5 spices powder, soy source, oyster source, sesame oil, Hua Diao wine 5: Add in eggs and sticky rice flour, corn flour 6: Mix all ingredients well. 7: Take 1 tofu skin, insert the stuffing and wrap well 8: Repeat until done 9: Pre-boiled the steamer, steam the meat roll for 10 minutes 10: You may eat it after steam or let it cool down and fry it. #ChineseMeatRoll #FiveSpicesMeatRoll #MeatRoll #ChineseTraditionalFood #古早味五香肉卷 #古早阿嬷的五香肉卷 #傳到世代子孫的美食 食材: 碎肉1kg 虾250g 蒜头5辨 香菜4棵 小红葱头5粒 青葱头6棵(只用葱头,葉不用) 马蹄10粒 红萝卜2条 蛋2粒 粘米粉50g 玉米粉100g 腐皮 調味料: 盐3茶匙 糖2汤匙 生抽2汤匙 蚝油2汤匙 麻油1汤匙 花雕酒2汤匙 五香粉半大汤匙 (依各人喜欢五香的可以加) 胡椒粉2茶匙 五香調味 :以上不只五香是 (蒜头,香菜,小红葱头,青葱头,五香粉半大汤匙,麻油,胡椒粉) (这是我的家傳的五香調味全在食材調味里,如果觉得不够味自行加吧,依各人喜爱的口味加) 做法: 1: 马碲切碎粒,蒜头剁碎 2: 红萝卜剁丝切碎 3: 香菜切碎,小红葱头切碎, 4: 只用青葱头切碎 5: 虾切粒 6: 碎肉倒入大盒里,加入蒜头碎,马蹄碎,红葱碎,加入吓,香菜,萝卜 7: 加入盐,糖,胡椒粉,五香粉,生抽,蚝油,麻油,花雕酒, 8: 打入鸡蛋和粘米粉,玉米粉 9: 把全部材料搅拌均匀,打圈圈,搅拌均匀好备用 10: 把腐皮剪大小是依各人做大小而定 11: 取一片腐皮把餡料包裹包好 12: 放入蒸笼里,把全部做完 13: 先预热蒸爐水沸,把做好的肉卷放入蒸锅蒸10分钟 14: 10分钟后,五香肉卷出爐了 #五香肉卷 (謝謝大家的支持,关注,点评,收藏,你们的訂阅是我的鼓励)