У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Cassis: The Black Currant Liqueur или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
https://foragerchef.com/wild-berry-ca... https://foragerchef.com/wild-vanilla-... Homemade cassis is one of the all-time greatest things you can do with just about any wild berry, but preferably dark ones like black caps, or black currants, which are the traditional fruit used. It's so easy to make, you can also use fresh or frozen currants or other berries. Just take the berries and put them in a jar, cover with brandy, add some maple syrup (I add a splash of my wild vanilla extract too) and let it rest/macerate for at least 30 days. Strain the fruit and bottle the liquor. You can save the boozy fruit for jam, and it's better than it sounds. Full recipe's in the link above.