У нас вы можете посмотреть бесплатно The HOLY GRAIL of Steak Butter | Bone Marrow Butter или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients 2 lbs of marrow bones olive oil salt pepper filet mignon or any cut of choice 2 sticks (227g) and 2 tbsp of butter 6 cloves of garlic 1 lemon Directions Add olive oil to marrow halves along with salt and pepper. Bake at 400°F for 50 minutes or until it is fork soft. Open up 6 cloves of garlic, add to a heat safe dish and cover completely with olive oil. Bake at 250°F for 1 hr or until tender and golden brown. Carefully scrape out marrow into bowl and let cool for a few minutes. Add 2 sticks (227g) of butter, garlic confit, salt, pepper, and lemon zest. Place butter in refrigerator to firm. Sear steak. Baste with butter. Let rest. Quenelle the butter with a spoon and add to steak. Enjoy :)