У нас вы можете посмотреть бесплатно 🐷🥬排骨菜飯 |唔係用排骨?菜飯粒粒分明|上海客飯 經濟美味 Fried Pork Chop with Vegetable Rice | Shanghai Home Cooking | (CC) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#英國煮什麼 #cookingwithcelia #菜飯 #家常便飯 超市可以買到所有材料 45分鐘內醃好、炸好豬扒,煮好粒粒分明嘅菜飯 食材表於片尾~ I found that not many Chinese or HK restaurant serve this Shanghai style vegetable rice, it always my comfort food. Love the crispy and juicy pork chop with touch of Chinese five spice. All ingredients can be found in supermarket and ready less than 45 mins. 材料(2人份量): 豬扒/豬肩肉 Pork Shoulder 3 塊pc ( 480g) 小棠菜 Pak Choy 2 棵 pc 薑 1 片 slice 米 Jasmine Rice 1.5 嘜 ( 250 g) 鹽 1 茶匙 油 Oil 100 – 120 毫升 醃料: 蒜頭 Garlic 2 瓣 cloves 生抽 Soy Sauce 1.5 湯匙 tbsp 胡椒粉 Ground White Pepper ¼ 茶匙 tsp 糖 Sugar 1茶匙 tsp 五香粉 Chinese Five Spice 少許 Little 栗粉 Corn Starch 1湯匙 tbsp 紹興酒/白酒 Cooking Wine 1 湯匙 tbsp 雞蛋 Egg 1 隻 pc 油 Oil 1 湯匙 tbsp 00:00 Intro 00:29 準備小棠菜Preparing Pak Choy 02:17 炒小棠菜 Stir-frying Pak CHoy 02:41 煮飯 Cooking Rice 03:31 準備豬扒 Preparing Pork Chop 04:23 醃豬扒 Marinade Pork Chop 06:10 半煎炸豬扒 Half frying and grill pork chop 08:15 試食Tasting 10:52 食材Ingredients 喜歡呢個食譜記得訂閱我的Youtube頻道like 👍🏼之後記得按埋鐘仔🛎 🌸記得(CLS)訂閱 +按讚👍👍+分享哦😊 🌸歡迎大家整完嘅話同 Tag 我IG @celia723 或 DM 我 ~可以加 #CookingwithCelia ⭐️追蹤我的FACEBOOK: / celiachankit. . 📌追蹤我的INSTGRAM: / celia723 Please subscribe my YouTube Channel and turn on the notification Facebook: / celiachankit. . Instagram: / celia723 website: http://www.cookingfever.com.hk