• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Verace Pizza Napoletana – Ekte napolitansk pizza скачать в хорошем качестве

Verace Pizza Napoletana – Ekte napolitansk pizza 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Verace Pizza Napoletana – Ekte napolitansk pizza
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Verace Pizza Napoletana – Ekte napolitansk pizza в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Verace Pizza Napoletana – Ekte napolitansk pizza или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Verace Pizza Napoletana – Ekte napolitansk pizza в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Verace Pizza Napoletana – Ekte napolitansk pizza

Verace Pizza Napoletana – Ekte napolitansk pizza Først en liten korreksjon; jeg sier i videoen at jeg lager en deig som er 62% hydrert. Det stemmer ikke. Den er 60% hydrert. En deig laget etter reglene utstedt av AVPN skal være laget av et mel av typen 00 eller 0. det kan ha en styrke fra 250 til 320 W. Hydreringen på deigen kan ligge fra 55% til 62%. Hevetiden skal være minst 8 timer og maks 24 timer. Hvile skal skje under et fuktig håndkle. Deigballene skal veie fra 200 til 280 gram, og diameteren på pizzaen skal ligge mellom 22 og 35 centimeter. Det skal også legges til at disse reglene har blitt noe justert med jevne mellomrom de siste årene. Det som beskrives her er hentet ut 17. januar 2022. Oppskriften: • 1000 gram mel (Dallagiovanna La Napoletana, W310 P/L 0.70) • 600 gram vann • 30 gram salt • 0,6 gram gjær (iduns ferske blå) • 30 minutter hvile før balling • 24 timer heving i romtemperatur før steking Man tilsetter først vann og løser så saltet helt opp i dette. Deretter har man i ca 10» av melet og rører inn. Så tilsettes gjæren før man tilsetter litt og litt av melet til man får en fin og fast deig. Deigen eltes til den har en optimal konsistens sier reglene. Min erfaring er at det er etter ca 20 minutters rolig elting og at temperaturen på deigen ligger under 24 grader. Her følger topping og mengder for Margherita og Marinara. Pizza Marinara: • Skinnfrie hermetiske DOP San Marzano tomater: 70-100 gram • Extra virgin olivenolje: 6-8 gram • Hvitløk: et fedd (3 gram) • Oregano: En klype (0,5 gram Pizza Margherita: • Skinnfrie hermetiske DOP San Marzano tomater: 60-80 gram • Extra virgin olivenolje: 6-7 gram • Mozzarella/Fior di latte: 80-100 gram • Fersk basilikum: noen få blader • Hard ost (revet parmesan eller pecorino): 5-7 gram Selve regelverket finner du i denne linken: https://www.pizzanapoletana.org/publi... Nettsiden til AVPN finner du i denne linken: https://www.pizzanapoletana.org/en/

Comments
  • Pizza napolitana med Møllerens tipo 0 4 года назад
    Pizza napolitana med Møllerens tipo 0
    Опубликовано: 4 года назад
  • Самая известная пицца в мире | Неаполитанская пицца | Уличная еда Берлин Германия 2 года назад
    Самая известная пицца в мире | Неаполитанская пицца | Уличная еда Берлин Германия
    Опубликовано: 2 года назад
  • Hvordan bake ut og steke 8 pizza raskt 3 года назад
    Hvordan bake ut og steke 8 pizza raskt
    Опубликовано: 3 года назад
  • Test av 80% hydrert deig i Wilfa Probaker 4 года назад
    Test av 80% hydrert deig i Wilfa Probaker
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЕДИНСТВЕННОЕ правило, которое упрощает растягивание пиццы 🍕 1 год назад
    ЕДИНСТВЕННОЕ правило, которое упрощает растягивание пиццы 🍕
    Опубликовано: 1 год назад
  • Elting og balling av verdens enkleste biga 4 года назад
    Elting og balling av verdens enkleste biga
    Опубликовано: 4 года назад
  • Napolitansk pizzadeg! Hur gör man det egentligen? 1 год назад
    Napolitansk pizzadeg! Hur gör man det egentligen?
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Ultimate Pizza Masterclass: From Dough to Delicious!
    The Ultimate Pizza Masterclass: From Dough to Delicious!
    Опубликовано:
  • How to Make Pizza at Home - Ft. Caputo 8 лет назад
    How to Make Pizza at Home - Ft. Caputo "00" Chef 1kg
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Gladkokkens pizzalykke 3 года назад
    Gladkokkens pizzalykke
    Опубликовано: 3 года назад
  • ЕДИНСТВЕННАЯ ПРИЧИНА, ПОЧЕМУ ВАШЕ ТЕСТО ДЛЯ ПИЦЦЫ НЕ РАСТЯЖАЕТСЯ | НЕ ДЕЛАЙТЕ ЭТОГО ☠️ 5 лет назад
    ЕДИНСТВЕННАЯ ПРИЧИНА, ПОЧЕМУ ВАШЕ ТЕСТО ДЛЯ ПИЦЦЫ НЕ РАСТЯЖАЕТСЯ | НЕ ДЕЛАЙТЕ ЭТОГО ☠️
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Kanelbolleoppskrift til deg som vi lage litt proffere kanelboller 5 лет назад
    Kanelbolleoppskrift til deg som vi lage litt proffere kanelboller
    Опубликовано: 5 лет назад
  • BIGA 100%: La ricetta perfetta per Pizza Napoletana del Maestro Roberto Susta 1 год назад
    BIGA 100%: La ricetta perfetta per Pizza Napoletana del Maestro Roberto Susta
    Опубликовано: 1 год назад
  • Hvordan lage Napolitansk Pizza - Del 2 - Elting av deig 4 года назад
    Hvordan lage Napolitansk Pizza - Del 2 - Elting av deig
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить тесто для неаполитанской пиццы в неаполитанской пиццерии (в Риме, Италия) 2 года назад
    Как приготовить тесто для неаполитанской пиццы в неаполитанской пиццерии (в Риме, Италия)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Lær å lage verdens enkleste biga 4 года назад
    Lær å lage verdens enkleste biga
    Опубликовано: 4 года назад
  • Vi steker pizza i en vanlig kjøkkenovn 4 года назад
    Vi steker pizza i en vanlig kjøkkenovn
    Опубликовано: 4 года назад
  • Вот уже 60 лет! Римский мастер пиццы выпекает более 300 пицц в дровяной печи каждый день! 1 год назад
    Вот уже 60 лет! Римский мастер пиццы выпекает более 300 пицц в дровяной печи каждый день!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food 7 дней назад
    Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Balling av pizzadeig 4 года назад
    Balling av pizzadeig
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5