У нас вы можете посмотреть бесплатно Checking the recipe from the Internet. Cooking homemade egg cheese from sour cream and milk или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I came across this recipe many times on the Internet, and finally I decided to repeat it. The cheese turns out tender, fairly fresh, without sourness, with a slight egg flavor. They say that it is similar to Adyghe. I liked it on sandwiches, with butter. This cheese is tastier when cold, but when it lies down at room temperature, it becomes less tasty. In general, I liked the recipe, it is not difficult to prepare and is inexpensive. 1 liter of milk 300 g sour cream 3 eggs 1 tsp salt