У нас вы можете посмотреть бесплатно Lagan Murgh (Chicken) Lucknow Style | Oven Made или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Lagan Murgh (chicken) is a very rich and creamy dish and usually prepared on special occasions. Lagan is a large circular tray made with heavy metal like copper or brass. Traditionally, lagan is used for this recipe and cooked on top of charcoal to slow cook and add smoky flavor. If you can’t cook on charcoal, you can follow this recipe and make it in the oven very easily. This is a Lucknow style Lagan murgh recipe which is very different than the other Lagan Murgh recipe. Ingredients: Chicken legs - 1.25 kg Papaya - 3 tbsp Ginger-garlic paste - 3 tbsp Red chili powder - 2 tsp Lime juice - 1 tbsp Salt - 2 1/2 tsp Yogurt - 1 cup Fried onion - 1 cup Desiccated coconut - 1/2 cup Poppy seeds - 2 tbsp Cashew - 1/4 cup Black pepper powder - 1 tsp Roasted besan - 3 tbsp Rose petals - 2 tbsp Nutmeg - 1/8 Mace - ~1 Green cardamom - 13-15 Ghee - 1/4 cup Oil - 1/2 cup Water - 3/4 cup Note: First marination ~30 minutes and second marination for about an hour Bake for 400°F (~200°C) for about 1 hour and then broil for ~10 minutes