• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Beef tongue changes dramatically at 65℃ for 36 hours! Restaurant-quality tenderness [Low-temperat... скачать в хорошем качестве

Beef tongue changes dramatically at 65℃ for 36 hours! Restaurant-quality tenderness [Low-temperat... 2 months ago

低温調理

牛タン

低温調理レシピ

SousVide

真空調理

肉料理

家庭料理

料理レシピ

簡単レシピ

TESCOM

BONIQ

低温調理器

スマートクッカー

家庭用調理器具

イタリア料理

ボッリートミスト

サルサヴェルデ

肉好き

グルメ

おうちごはん

コストコ

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Beef tongue changes dramatically at 65℃ for 36 hours! Restaurant-quality tenderness [Low-temperat...
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Beef tongue changes dramatically at 65℃ for 36 hours! Restaurant-quality tenderness [Low-temperat... в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Beef tongue changes dramatically at 65℃ for 36 hours! Restaurant-quality tenderness [Low-temperat... или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Beef tongue changes dramatically at 65℃ for 36 hours! Restaurant-quality tenderness [Low-temperat... в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Beef tongue changes dramatically at 65℃ for 36 hours! Restaurant-quality tenderness [Low-temperat...

I bought beef tongue at Costco and cooked it at low temperature at 65℃ for 36 hours, and it turned out surprisingly tender! 🥩✨ Furthermore, by adding "salsa verde", a traditional sauce from the Piedmont region of Italy, the refreshing acidity and herbal aroma are perfectly matched. You can easily recreate restaurant-quality results at home! 📌 Key points ✅ Low-temperature cooking at 65℃ for 36 hours makes the beef tongue so tender that it crumbles easily! ✅ Uses a TESCOM core temperature smart cooker (as BONIQ cannot handle a thickness of 7 cm) ✅ No need to manage water, so long-term low-temperature cooking is easy! ✅ **The salsa verde sauce is delicious! Bring out the flavor of beef tongue 🍋🌿 📖 Table of contents (chapters) 00:00 Opening 00:20 Beef tongue preparation 02:05 Start low-temperature cooking (65℃, 36 hours) 04:04 How to make salsa verde sauce 04:45 Low-temperature cooking completed! Cutting the beef tongue 04:59 Arrangement and tasting! 05:57 Summary (TESCOM vs. BONIQ) 🎥 Low-temperature cooker and ingredients used 📌 TESCOM Core Temperature Smart Cooker 📌 BONIQ (comparison) 📌 Costco beef tongue 💡 Tips and precautions for low-temperature cooking ⚠ BONIQ's heating time table recommends up to 5.5cm, and does not recommend 7cm beef tongue. You can cook it with TESCOM without any problems! ⚠ To prevent food poisoning, be sure to properly manage the heating temperature and time! ⚠ If you are cooking for a long time, it is recommended to use a lid or heat retention sheet to prevent water from evaporating! 🍳 Related videos here! 🎬 [Complete Guide] TESCOM Core Temperature Smart Cooker 25 Low-Temperature Cooking Recipes and Secrets to Using It 👉    • 【完全攻略】TESCOM芯温スマートクッカー 低温調理25レシピと活用の極意   🎬 Trying out Mallory-style pork steak! 700g of extra-thick pork perfectly cooked with low-temperature cooking✨ 👉    • マロリー風ポークステーキに挑戦!極厚700gを低温調理で完璧な火入れ✨   🎬 [The correct low-temperature cooking method for roast beef] Explained according to the Ministry of Health, Labor and Welfare standards! 👉    • 低温調理器おすすめ4選!価格と満足度で選ぶ究極ガイド   🎬 [Latest Comparison] Iris Ohyama LTC-04 vs LTC-02! A thorough review of the evolution points and cooking verification! 👉    • 【最新比較】アイリスオーヤマLTC-04 vs LTC-02!進化ポイント&調理検証...   🔔 Please subscribe and like our channel! If you want to try low-temperature cooking, please leave a like and comment😊 #Low-temperature cooking #Costco #Beef tongue #TESCOM #BONIQ #Low-temperature cooking device #Smart cooker

Comments
  • 【電気圧力鍋 vs BONIQ 2.0】初心者向け?本格派?低温調理器を徹底比較! 4 months ago
    【電気圧力鍋 vs BONIQ 2.0】初心者向け?本格派?低温調理器を徹底比較!
    Опубликовано: 4 months ago
    3060
  • 簡単なのに激ウマ!コストコ三元豚で自家製ハム&レアチャーシューを低温調理で作る方法! 6 months ago
    簡単なのに激ウマ!コストコ三元豚で自家製ハム&レアチャーシューを低温調理で作る方法!
    Опубликовано: 6 months ago
    2397
  • How One of NYC’s Best Chefs Makes The Perfect Steak (Michelin Star) | Made to Order | Bon Appétit 1 month ago
    How One of NYC’s Best Chefs Makes The Perfect Steak (Michelin Star) | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 month ago
    2151277
  • 1kgの牛タンを茹でタン&厚切りタン焼きで食い尽くして堪能するキャンプ 2 years ago
    1kgの牛タンを茹でタン&厚切りタン焼きで食い尽くして堪能するキャンプ
    Опубликовано: 2 years ago
    208907
  • Aaron Franklin describing how he trims a brisket at Brisket Camp 2015 10 years ago
    Aaron Franklin describing how he trims a brisket at Brisket Camp 2015
    Опубликовано: 10 years ago
    2085873
  • 【完全攻略】TESCOM芯温スマートクッカー 低温調理25レシピと活用の極意 1 year ago
    【完全攻略】TESCOM芯温スマートクッカー 低温調理25レシピと活用の極意
    Опубликовано: 1 year ago
    15952
  • 30 years in the making | How I finally painted my Warhammer Beastmen | Thanks Fat Bloke! 12 hours ago
    30 years in the making | How I finally painted my Warhammer Beastmen | Thanks Fat Bloke!
    Опубликовано: 12 hours ago
    4764
  • T-falラクラクッカープラスの低温調理機能で極上の味!簡単「あか牛丼」風レシピ 🍖🔥 3 months ago
    T-falラクラクッカープラスの低温調理機能で極上の味!簡単「あか牛丼」風レシピ 🍖🔥
    Опубликовано: 3 months ago
    775
  • 名店のシェフが家に遊びに来た日【フレンチの料理人が2人で作る最高の休日ごはん】 3 years ago
    名店のシェフが家に遊びに来た日【フレンチの料理人が2人で作る最高の休日ごはん】
    Опубликовано: 3 years ago
    392735
  • [Latest comparison] IRIS OHYAMA LTC-04 vs LTC-02! A thorough review of the improvements and cooki... 2 months ago
    [Latest comparison] IRIS OHYAMA LTC-04 vs LTC-02! A thorough review of the improvements and cooki...
    Опубликовано: 2 months ago
    2246

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5