• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Apple Strudel with Vanilla Sauce скачать в хорошем качестве

Apple Strudel with Vanilla Sauce 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Apple Strudel with Vanilla Sauce
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Apple Strudel with Vanilla Sauce в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Apple Strudel with Vanilla Sauce или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Apple Strudel with Vanilla Sauce в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Apple Strudel with Vanilla Sauce

I tried my very first strudel way back in 2006 when we were at a tea party at my friend’s house. She is from the Czech Republic and bakes wonderful strudel. I instantly fell in love with the flaky, buttery pastry filled with warm cinnamon and apples and asked her for the recipe. Although, I don't have her written recipe anymore as I lost it years ago but here is my version of the apple strudel. Nowadays, there are many easy versions of the recipe but I like to put my time and attention into my flaky pastries as all the extra effort is really worth it. Here the trick is to stretch the pastry dough as thin as you can and use melted butter for brushing (don't use brown butter or ghee) as the moisture in butter creates steam during baking and makes flaky pastry. You can either peel or not peel the apples. Sweeten and spice them to your liking or even cook them down into a preserve or use an uncooked apple mixture. I prefer to use a homemade apple preserve for the pastry so as to have no chance of my pastry becoming soggy from the moisture in the apples. Cheers to a beautiful apple season!♥️ Apple Strudel with Vanilla Sauce Pastry Dough: 400 g all-purpose flour 4 tsp oil 1 tsp salt 2 tsp sugar 8 Oz. or 1 cup water Apple Filling: 6 large apples grated or small diced (peeled or unpeeled) ½ cup or 100g brown sugar 2 tsp cinnamon powder ¼ tsp freshly grated nutmeg 2 pinches of dry ginger 2 tbsp lemon juice 1 tbsp corn starch dissolved in ¼ cup apple cider or apple juice 100 g walnuts- chopped 1 ½ sticks to 14 tbsp melted butter for brushing the pastry Vanilla Sauce: 2 egg yolks 1 cup milk ¼ cup sugar 1 vanilla bean, seeds removed 2 tsp corn starch dissolved in 2 tbsp water or milk 1 tbsp butter Process: Combine all the dough ingredients and make it into a smooth dough. Knead to a pan window stage. For that, you should use a stand mixer with some rest intervals for the dough. After the first stage of kneading, cover the dough bowl for 15 minutes. Then knead it again briefly. Repeat the rest and knead the process two to three more times till a strong gluten structure is developed. A strong gluten structure is very important so the dough can be stretched to a transparent screen. And the trick lies in more and more kneading and resting. After the kneading process is complete and the dough reaches its pan window stage, divide it into two parts for ease of spreading and wrap it in plastic. Let it rest for an hour or more. Prepare the apples and dice or grate them. Quickly toss them with lemon juice to prevent oxidation. Transfer to a pan and start cooking them. Add sugar and spices to it and continue cooking till the water evaporates. Add the dissolved cornstarch slurry to it, mix it, and remove it from the heat. Now add the chopped walnuts. Let the mixture cool completely before filling in the pastry. Take out one dough portion and wipe down your entire work area. Now. Grease the dough or the surface and start spreading and stretching the dough. Do it gradually and gently using the melted butter if the surface gets dry. Stretch from the center to the edges. Continue stretching it till transparent and till you can see your hand through it. Now drizzle half the butter over the dough surface and brush it evenly. Spread half the filling on one edge and roll it gently as I did. Roll it into a spiral or the log shape and use more melted butter for brushing if you come across the dry dough surface. Make a few slits on it with a razor for ease of cutting it into clean slices after baking. Brush more butter over it and transfer it to your baking tray. Repeat the same process for the other half of the dough. Bake in a 375°F preheated oven, on the middle rack for 35 minutes. Check on it after 30 minutes and remove it when you see a nice golden color on it. Remove it from the oven and brush the top with more melted butter. Let it rest 15 minutes before slicing it. Vanilla sauce: heat milk, sugar, and vanilla seeds in a saucepan. Whisk yolks in another bowl and pour some of the hot milk mixture over them for tempering. Quickly whisk it and pour it back into the milk pot. Add the dissolved cornstarch mixture to it and whisk it till it thickens a bit. But remember it has to be quite runny as it is a sauce though. Pass it through a strainer and add the butter to it. Stir and let it chill or use it warm. Serve the apple strudel with vanilla sauce and coffee. Enjoy and feast well!♥️

Comments
  • My son says “I can eat this every day”. When he sees I am thawing chicken he always requests... 1 год назад
    My son says “I can eat this every day”. When he sees I am thawing chicken he always requests...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Apple Strudel made with Phyllo Pastry 6 лет назад
    Apple Strudel made with Phyllo Pastry
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Взбитый лимонный крем быстрого приготовления 🍋 Очень просто и очень вкусно! 7 месяцев назад
    Взбитый лимонный крем быстрого приготовления 🍋 Очень просто и очень вкусно!
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • It’s hard to pronounce its real name (Kardemummabullar) so we will just call it cardamom buns. 1 год назад
    It’s hard to pronounce its real name (Kardemummabullar) so we will just call it cardamom buns.
    Опубликовано: 1 год назад
  • 😺 Без кота не разобраться! 🐈 Видео смешных котов и котят! 😻 6 месяцев назад
    😺 Без кота не разобраться! 🐈 Видео смешных котов и котят! 😻
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • How to make an authentic Austrian Apfelstrudel - Cooking Tutorial 9 лет назад
    How to make an authentic Austrian Apfelstrudel - Cooking Tutorial
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Apfelstrudel - nach original wiener Rezept - so einfach geht das! 4 года назад
    Apfelstrudel - nach original wiener Rezept - so einfach geht das!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Апельсиновый рождественский торт «8 ложек», который тает мгновенно! 🎄 Готово за 5 минут! 11 часов назад
    Апельсиновый рождественский торт «8 ложек», который тает мгновенно! 🎄 Готово за 5 минут!
    Опубликовано: 11 часов назад
  • 10 Brilliant Ideas With Puff Pastry That Look Simple but Work Like Magic!!! I Use Them All the Time! 5 месяцев назад
    10 Brilliant Ideas With Puff Pastry That Look Simple but Work Like Magic!!! I Use Them All the Time!
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson 13 дней назад
    Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Блуждающий нерв: выключатель стресса и ремонт вашего ДНК 1 день назад
    Блуждающий нерв: выключатель стресса и ремонт вашего ДНК
    Опубликовано: 1 день назад
  • In my kitchen one-pot meals are always the winners on the menu. MEK Cheesy Baked Rigatoni 1 год назад
    In my kitchen one-pot meals are always the winners on the menu. MEK Cheesy Baked Rigatoni
    Опубликовано: 1 год назад
  • This Honeycomb brioche is stuffed with chocolate which makes it my family favorite. 1 год назад
    This Honeycomb brioche is stuffed with chocolate which makes it my family favorite.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Без муки! Без сахара! Просто смешайте овсяные хлопья с яблоком и бананом - Овсяное домашнее пирожное 7 месяцев назад
    Без муки! Без сахара! Просто смешайте овсяные хлопья с яблоком и бананом - Овсяное домашнее пирожное
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Знаменитый торт «Пьяная вишня» — так просто, так вкусно! 3 месяца назад
    Знаменитый торт «Пьяная вишня» — так просто, так вкусно!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 😺 Кто на свете всех наглее?! 🐈 Подборка смешных видео котов, котят и собак! 😻 10 месяцев назад
    😺 Кто на свете всех наглее?! 🐈 Подборка смешных видео котов, котят и собак! 😻
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Эта начинка просто потрясающая! Венгерский торт восхищает мир уже 25 лет! 2 месяца назад
    Эта начинка просто потрясающая! Венгерский торт восхищает мир уже 25 лет!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Easy Apple Strudel made with Filo Pastry 6 лет назад
    Easy Apple Strudel made with Filo Pastry
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Десерт за 5 минут! Просто слоеное тесто и 2 яблока. 1 год назад
    Десерт за 5 минут! Просто слоеное тесто и 2 яблока.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить яблочный штрудель (Apfelstrudel) ✪ MyGerman.Recipes 6 лет назад
    Как приготовить яблочный штрудель (Apfelstrudel) ✪ MyGerman.Recipes
    Опубликовано: 6 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5