У нас вы можете посмотреть бесплатно Ep. 5 - Candy Crisp Triple Chocolate Cookies или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
RECIPE 1 stick (113g) softened salted butter 1 cup (200g) white and brown sugar (more brown sugar for chewier cookies, more white sugar for crispier) 1 egg 3/4 tsp (5g) kosher salt 1/2 tsp (3g) baking soda 1 tsp (5g) baking powder 1 1/2 cup (230g) bread flour 2 tsp (8g) vanilla extract 1/2 cup (130g) chocolate Separate the yolk and white; beat whites with 1/8 tsp cream of tartar until stiff peaks form; then slowly beat in 1/4 cup of total sugar In separate bowl; cream the butter and rest of sugar, add vanilla, egg yolk and egg white. Beat in the dry ingredients until a moist, slightly sticky dough is formed, adding more flour as needed. Roll into balls, and for best results freeze for 2-24 hours Preheat oven to 400 F / 205 C; place cold dough balls in, then drop the heat to 350 F / 176 C and bake for 8-14 mins (depending on size of cookies) Remove when they have reached your desired level of browning, then enjoy!