У нас вы можете посмотреть бесплатно German Chocolate Cake -- Homemade Frosting или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
German Chocolate Cake -- Homemade Frosting German Chocolate Cake Frosting Ingredients: • 1 cup evaporated milk • 1 cup sugar or brown sugar • ½ cup butter • 3 large egg yolks • 1 teaspoon vanilla extract • 1 ⅓ cups flaked coconut • 1 cup chopped pecans Directions: Combine evaporated milk, sugar, butter, egg yolks, and vanilla in a saucepan over medium heat. Cook, stirring constantly, at a low boil until mixture turns a light caramel color and thickens, about 10 minutes. Remove from heat and stir in coconut and pecans. Let cool to room temperature before spreading on cake. Use to frost a German chocolate cake. Serve and enjoy!