• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Kozunak the Bulgarian Easter Bread full process of making скачать в хорошем качестве

Kozunak the Bulgarian Easter Bread full process of making 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Kozunak the Bulgarian Easter Bread full process of making
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Kozunak the Bulgarian Easter Bread full process of making в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Kozunak the Bulgarian Easter Bread full process of making или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Kozunak the Bulgarian Easter Bread full process of making в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Kozunak the Bulgarian Easter Bread full process of making

Kozunak ( 2 pcs) Ingredients: • 0,1kg Milk 3,2% • 0,007kg Dry yeast • 0,125kg White sugar • 0,06kg Bulgarian yogurt • 0,001kg Vanilla and lemon essence • 0,150kg eggs plus one for egg wash • 0,025 Rum for soaking the raisins • 0,001kg Salt • 0,575kg Flour type 500 • 0,075 Butter • 0,05kg lard (pork fat) • 0,05kg raisins, chocolate or whatever you want to be inside • 0,015kg Walnuts, pumpkin seed or almonds • 0,01kg Sunflower oil Procedure: 1. In bowl measure the milk, heated to 30 degrees and add the yeast. Add 0,05kg of the flour and 0,01kg sugar. Mix until homogenous and leave to ferment until double size. 2. In mixer put the room temperature eggs plus the sugar, mix until its dissolved. Add the flour and mix until the gluten is activated! 3. Start adding the butter and the lard melted in three times! Add them until all incorporated and add the raisins in the end. 4. Measure the dough and divide in 2 equal parts. Shape 4 nice balls from each one with sunflower oil on the working surface. 5. Roll both of the ends of the roll in opposite direction and put them one over the other in cross shape. Start overlapping them to become like a tile. 6. Put the tile in a baking mold and let to ferment until double once again. Cover with stretch film with some oil on it while fermenting. 7. Apply egg wash on it, sprinkle the nuts and sugar and bake at 170C degrees no fan for 40 minutes add 50 ml of water on the bottom of the oven. FOLLOW ME: Instagram:   / kaloyan.y.k.  . Facebook:   / chefkaloyan  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5