У нас вы можете посмотреть бесплатно Soft Strawberry Cheesecake Crumb Buns 🍓 Bake With Me или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🍓 Cheesecake Filling 8oz softened cream cheese 1/4 cup (50g) sugar 1 tsp vanilla extract 2 tbsp heavy cream 🍓 Crumble 1/3 cup (42g) all-purpose flour 1/4 cup (50g) sugar 1 tbsp brown sugar 3 tbsp (42g) melted butter (salted or unsalted) 🍓 Dough 1 cup (240g) warm water 1 tbsp active dry yeast 2 tbsp sugar 1 cup (120g) all-purpose flour ♡ Mix and let rest for 10 minutes 1 and 1/2 cups (180g) all-purpose flour 1/3 cup (72g) vegetable oil 2 tsp salt 1/4 cup (50g) sugar ♡ Kneed dough for about 8 minutes ♡ If your dough is too sticky, add 1 tbsp of flour at a time until it comes together 🍓 Egg Wash 1 egg 2 tbsp water 🍓 Strawberry Jam About 2 tsp for each bun (I used Bonne Maman) 📝 Notes 1. Divide dough into 6 balls then transfer to a baking sheet 2. Cover and let rest for 10 minutes 3. Use a 1/3 measuring cup to make an indent in each bun 4. Place about 2 tbsp of the cream cheese mixture in each bun 5. Place about 2 tsp of strawberry jam on top of the cream cheese mixture 6. Brush egg wash on each bun 7. Sprinkle the crumble on each bun Bake at 375F (190C) for 25-30 minutes or until golden