• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make: Butter Fried Quail / Chim Cut Chien Bo At Home - My Favorite Vietnamese Drinking Snack! скачать в хорошем качестве

How to Make: Butter Fried Quail / Chim Cut Chien Bo At Home - My Favorite Vietnamese Drinking Snack! 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make: Butter Fried Quail / Chim Cut Chien Bo At Home - My Favorite Vietnamese Drinking Snack!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make: Butter Fried Quail / Chim Cut Chien Bo At Home - My Favorite Vietnamese Drinking Snack! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make: Butter Fried Quail / Chim Cut Chien Bo At Home - My Favorite Vietnamese Drinking Snack! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make: Butter Fried Quail / Chim Cut Chien Bo At Home - My Favorite Vietnamese Drinking Snack! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make: Butter Fried Quail / Chim Cut Chien Bo At Home - My Favorite Vietnamese Drinking Snack!

There’s this iconic Vietnamese spot in Seattle called Rainier Restaurant that’s been holding it down for years, and if you know, you know. They specialize in “đồ nhậu“—a Vietnamese phrase that directly translates to “drinking food,” or the bold and savory bites that pair perfectly with an ice-cold beer. Back in 2013, Anthony Bourdain even featured Rainier on an episode of The Layover, and ever since, it’s been etched into local food lore. But for me, Rainier’s legacy goes way beyond TV, because I’ve been coming here with my family since the late ’90s. Then, once I turned 21, it became a go-to hangout spot with friends, too. It’s more than just a restaurant—it’s a gathering place. The kind of spot where you can order a table full of small plates, pass around green bottles of Heineken, and just unwind over food that tastes like home. One dish I always get (and almost never share) is Chim Cut Chien Bo—butter-fried quail. It’s crispy, golden, and packed with flavor. The best part is that it’s super easy to recreate at home! Chim cút means quail, and chiên bơ translates to “fried in butter.” That’s exactly what this dish is—small, whole quails marinated, deep-fried to crispy perfection, then tossed in a garlicky, fragrant butter sauce. Think of it like the Vietnamese answer to chicken wings, but with a richer, slightly gamey flavor and a way crispier bite. While Chim Cut Chien Bo doesn’t have a well-documented origin story, it does reflect Vietnam’s long history of blending local ingredients with French colonial influence. Quails have long been a popular protein in Vietnam for many generations, often hunted in the countryside and prized for their tender meat and rich flavor. Then, during the French occupation, ingredients like butter, bread, and pate made their way into Vietnamese kitchens, forever influencing Vietnamese cuisine. Chim cut chien bo is a perfect example of that fusion—a local bird, prepared with French-inspired techniques, resulting in something uniquely Vietnamese. Over time, it found its way into nhau culture, becoming a staple at beer halls and street-side drinking spots. Its crispy skin, juicy meat, and garlic-butter aroma make it irresistible with a cold lager. Whether served at a restaurant like Rainier in Seattle or at a sidewalk table in Saigon, it’s a crowd-pleaser that never misses. Watch to the end for a surprise guest appearance! 🔔 Don't forget to LIKE, COMMENT, and SUBSCRIBE for more delicious recipes! The printable recipe is on my blog: https://feedthepudge.com/chim-cut-chi... Join this channel to get access to perks:    / @feedthepudge   Shop my kitchen essentials here: https://www.amazon.com/shop/feedthepudge Follow my socials: Instagram:   / feedthepudge   TikTok:   / feedthepudge   Pinterest:   / feedthepudge   Facebook:   / feedthepudge   Timestamps: 00:00 Intro 01:15 Processing the Quail 02:58 Marinade 03:58 Frying the Quail 04:47 Garlic Butter 05:55 Plating Watch next:    • How To Make: The Easiest Air Fryer Lemongr...      • How to Make: Clay Pot Rice with Chinese Sa...      • How to Make: Authentic Cha Trung / Vietnam...      • How to Make: Banh Mi Xiu Mai / Vietnamese ...      • How to Make: Bi Heo / Shredded Pork Skin      • How To Make: Ca Hoi Chien / Fried Salmon  

Comments
  • Cách làm Chim Cút Chiên Bơ chuẩn vị thơm phức giòn rụm y như tuổi thơ | Perfect butter-fried quail 1 год назад
    Cách làm Chim Cút Chiên Bơ chuẩn vị thơm phức giòn rụm y như tuổi thơ | Perfect butter-fried quail
    Опубликовано: 1 год назад
  • Вьетнамская закуска к напиткам, которую должен попробовать каждый: рецепт чим-кат ранг ми / переп... 2 недели назад
    Вьетнамская закуска к напиткам, которую должен попробовать каждый: рецепт чим-кат ранг ми / переп...
    Опубликовано: 2 недели назад
  • cách làm Chim Cút Chiên Bơ để bán và cách ướp chim cút chiên bơ ngon tại nhà - Tú Lê Miền Tây 1 год назад
    cách làm Chim Cút Chiên Bơ để bán và cách ướp chim cút chiên bơ ngon tại nhà - Tú Lê Miền Tây
    Опубликовано: 1 год назад
  • Вкусные маринованные перепела-барбекю по-гречески 5 лет назад
    Вкусные маринованные перепела-барбекю по-гречески
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Jacques Pépin: How to Debone a Quail 13 лет назад
    Jacques Pépin: How to Debone a Quail
    Опубликовано: 13 лет назад
  • Công thức làm chim cút quay ngoài giòn, trong mềm, không hề bị tanh 1 год назад
    Công thức làm chim cút quay ngoài giòn, trong mềm, không hề bị tanh
    Опубликовано: 1 год назад
  • (吃不够 超级香)烤鹌鹑❤️Roasted Quail (空气炸锅 Air fryer |简单美味可口| Fragrant Crispy | Super Easy Air Fryer Recipes) 3 года назад
    (吃不够 超级香)烤鹌鹑❤️Roasted Quail (空气炸锅 Air fryer |简单美味可口| Fragrant Crispy | Super Easy Air Fryer Recipes)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Смешайте ЛАК с КЛЕЕМ ПВА и откройте СЕКРЕТ, о котором мало кто знает! Удивительно! 4 недели назад
    Смешайте ЛАК с КЛЕЕМ ПВА и откройте СЕКРЕТ, о котором мало кто знает! Удивительно!
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Из клетки на тарелку! ЛУЧШИЙ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПЕРЕПЁЛ! 3 года назад
    Из клетки на тарелку! ЛУЧШИЙ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПЕРЕПЁЛ!
    Опубликовано: 3 года назад
  • 60 минут — 24.11.2025 — Главные Новости. Новости Сегодня 6 часов назад
    60 минут — 24.11.2025 — Главные Новости. Новости Сегодня
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Селедка вкуснее Красной рыбы – Рецепт за копейки. Атлантическое Сало 3 дня назад
    Селедка вкуснее Красной рыбы – Рецепт за копейки. Атлантическое Сало
    Опубликовано: 3 дня назад
  • How to Make: Hến Xúc Bánh Đa / Baby Clams with Rice Crackers 1 год назад
    How to Make: Hến Xúc Bánh Đa / Baby Clams with Rice Crackers
    Опубликовано: 1 год назад
  • Chim cút rô ti, món lạ miền Nam 4 года назад
    Chim cút rô ti, món lạ miền Nam
    Опубликовано: 4 года назад
  • Лучший способ приготовить перепелов — на гриле. 2 года назад
    Лучший способ приготовить перепелов — на гриле.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Air Fried Quails with Five Spice & Butter (Chim Cút Nướng Air Fryer | Ngũ Vị Hương Bơ) 4 года назад
    Air Fried Quails with Five Spice & Butter (Chim Cút Nướng Air Fryer | Ngũ Vị Hương Bơ)
    Опубликовано: 4 года назад
  • В Якутии нет больше денег платить наемникам. А ПОТОМ И ДРУГИХ РЕГИОНАХ НЕ БУДЕТ 19 часов назад
    В Якутии нет больше денег платить наемникам. А ПОТОМ И ДРУГИХ РЕГИОНАХ НЕ БУДЕТ
    Опубликовано: 19 часов назад
  • КОЛБАСКИ в МАРИНАДЕ — закуска, что ПОКОРИЛА всех друзей!💥 1 день назад
    КОЛБАСКИ в МАРИНАДЕ — закуска, что ПОКОРИЛА всех друзей!💥
    Опубликовано: 1 день назад
  • Fried Quails Restaurant Style Recipe 6 лет назад
    Fried Quails Restaurant Style Recipe
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Cách làm Chim Cút Chiên Bơ da giòn thịt mềm - Bí Quyết để thịt cút thơm không tanh | Quail Recipes 2 года назад
    Cách làm Chim Cút Chiên Bơ da giòn thịt mềm - Bí Quyết để thịt cút thơm không tanh | Quail Recipes
    Опубликовано: 2 года назад
  • She Raises & Sells Pastured Quail in Asheville (Wild Way Farm) 4 года назад
    She Raises & Sells Pastured Quail in Asheville (Wild Way Farm)
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5