У нас вы можете посмотреть бесплатно Sam Adams Boston Lager clone | All Grain Brewing или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
It's clone time! The Homebrew How-To team found what is rumored to be the secret recipe for Sam Adams (thanks HomebrewTalk) and put it to the test. Recipe from https://www.homebrewtalk.com/forum/th... Ingredients for 10 gallons: ------------ Amt Name Type # %/IBU 19 lbs 2-row American Pale Malt (Briess) (1.8 S Grain 1 95.2 % 1 lbs Caramel 60 (60.0 SRM) Grain 2 4.8 % 2.00 oz Tettnang Pellets [3.90 %] - Boil 60.0 mi Hop 3 16.0 IBUs 2.00 oz Hallertauer Pellets [4.30 %] - Boil 20.0 Hop 4 10.7 IBUs 2.00 oz Hallertauer Pellets [4.30 %] - Boil 10.0 Hop 5 6.4 IBUs 1.0 pkg American Lager Yeast (White Labs #WLP840 Yeast 6 - 2.00 oz Hallertauer Pellets [4.30 %] - Dry Hop 0 Hop 7 0.0 IBUs Mash Schedule: BIAB, Light Body Total Grain Weight: 20 lbs ---------------------------- Name Description Step Temperature Step Time Saccharification Add 57.06 qt of water and heat to 105.0 105.0 F 30 min Mash Step Heat to 122.0 F over 4 min 122.0 F 30 min Mash Step Heat to 155.0 F over 4 min 155.0 F 30 min Mash Step Heat to 168.0 F over 4 min 168.0 F 10 min Sparge: If steeping, remove grains, and prepare to boil wort