• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Filipino Pork Adobo скачать в хорошем качестве

Filipino Pork Adobo 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Filipino Pork Adobo
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Filipino Pork Adobo в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Filipino Pork Adobo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Filipino Pork Adobo в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Filipino Pork Adobo

Filipino Pork Adobo - Recipe Tender pork belly braised in a rich, tangy, and savory sauce. A comforting Filipino classic best paired with steamed or garlic fried rice. Ingredients Pork & Aromatics: 2 Ibs pork belly, cut into bite-sized pieces (I used meat from @eat.campogrande) ½ yellow onion, thinly sliced 6-8 cloves garlic, crushed or minced 2-3 bay leaves 2-3 tsp black pepper (adjust to taste) Kosher salt, for seasoning Adobo Sauce: 100 ml white vinegar 75 ml water 50 ml soy sauce 1 tsp dark soy sauce (optional, for deeper color) 3-4 tsp brown sugar Instructions 1. Thinly slice the onion and crush the garlic. Set aside. 2. Season one side of the pork with kosher salt. In a pan over medium heat, sear pork until browned on both sides. Remove and set aside. 3. In the same pan, sauté onions for 1 minute. Add garlic and a pinch of salt; cook for another minute. 4. Return the pork to the pan. Deglaze with 75 ml water, scraping up the brown bits. 5. Add vinegar, soy sauce, dark soy sauce (if using), bay leaves, black pepper, and brown sugar. Stir to combine. 6. Cover and simmer on low heat for 45-60 minutes, or until pork is tender. Add a splash of water if sauce reduces too much or becomes too salty. 7. Serve hot with rice. Enjoy!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5