 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно Najednostavniji Recept za pripremu STARINSKOG HLEBA- Bez ulja, mleka i jaja!Hleb mek kao Pamuk!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Ako ste voljni da naučite kako se mesi domaći hleb na sasvim jednostavan način bez mleka, putera, jaja-Odgledajte ovaj video. Ovako je izgledao moj prvi hleb i verujte položila sam ispit kod majke. Veoma često mesim na ovakav način jer mislim da je ipak najbolji. SASTOJCI 800gr. brašno 450ml. voda 40gr. kvasac 1 kašičica šećer 2 kašičice soli. Mast za pomašćivanje pleha a mošete koristiti i puter. Nadošo hleb pečite u zagrejanoj rerni na 200c. 5min. a zatim spustite temperaturu na 180c. i peći još 30min. If you are willing to learn how to knead homemade bread in a very simple way without milk, butter, eggs - Watch this video. This is what my first bread looked like and believe me I passed the exam with my mother. I often knead this way because I think it's the best. COMPONENTS 800gr. flour 450ml. water 40g yeast 1 teaspoon sugar 2 teaspoons salt. Grease to grease the baking tray and you can also use butter. Bake the bread in a preheated oven at 200c. 5 min. and then lower the temperature to 180c. and bake for another 30 minutes. Если вы хотите узнать, как очень просто замесить домашний хлеб без молока, масла, яиц - посмотрите это видео. Вот так выглядел мой первый хлеб и поверьте я сдавала экзамен с мамой. Я часто замешиваю таким образом, потому что считаю его лучшим. КОМПОНЕНТЫ 800гр. порошок 450мл. воды 40г дрожжи 1 чайная ложка сахара 2 чайные ложки соли. Смажьте маслом противень, также можно использовать сливочное масло. Выпекать хлеб в предварительно разогретой до 200С духовке. 5 минут. а затем снизить температуру до 180С. и запекать еще 30 минут. .🎀Linkovi Sponzora~ FUNGO JUG d.o.o. Office: Ucitelja Josifa 1/6. 16000 Leskovac Serbia tel: +38116241940 fax: +38116601467 Processing: Cukljenik 16203 Vucje Serbia tel/fax: +38116794831 skype:fungo_jug www.fungojug.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📸instagram: Za porudžbu online. Instagram Kristal-novoles / kristal_novoles... . Broj telefona za porudžbinu : 063 8691050 Za porudžbinu u Srbiji besplatna dostava. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📩Business inquiries only: E-Mail: [email protected] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✨Zaprati me ! 📸Instagram: @kuhinjavalentinamaskovic_recep0 📌Facebook: Kuhinja Valentina Maskovic ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Uživajte u videu ! 💕💞.🎀 #domaćihleb #jednostavnihleb #kuhinjavalentina