У нас вы можете посмотреть бесплатно Sazerac Cocktail Recipe - RYE or COGNAC? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make a Sazerac See full cocktail recipe: http://blog.cocktailkit.com.au/how-to... The Sazerac is one of America’s earliest cocktails and is native to New Orleans. Peychaud’s bitters is a key ingredient. It is a sweeter style bitters with a floral aroma. The Sazerac was originally made with cognac, but an insect epidemic destroyed many French vineyards and was cause to change to the readily available rye whiskey. INGREDIENTS 60mL Rye Whiskey / Cognac 3 Dashes of Peychaud’s Bitters 2 Dashes of Angostura Bitters Absinthe rinse HOW TO 1. Rinse your double old fashioned glass with absinthe then fill with crushed ice 2. Add the remaining ingredients to your mixing glass 3. Stir & strain into your chilled double old fashioned glass 4. Garnish with a twist of lemon music by : soundcloud.com/jeff-kaale instagram : www.instagram.com/jeffkaale/ Don't forget to subscribe: http://bit.ly/STB-YouTube