• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Beef Bourguignon | Christine Cushing скачать в хорошем качестве

Beef Bourguignon | Christine Cushing 5 years ago

Beef Bourguignon

Beef Bourguignon | Christine Cushing

How To Make Beef Bourguignon | Chef Jean-Pierre

Christine Cushing

Binging with Babish: Boeuf Bourguignon from Julie & Julia

myfavouritefoods

Bœuf Bourguignon Recipe | Classic French Recipes

beef bourguignon recipe

Barefoot Contessa Makes Beef Bourguignon

red wine beef stew

stew

beef stew

The BEST Beef Stew Recipe - Hundreds of 5-Star Reviews!!

France

Julia Child beef bourguignon

Jamie's Easy Slow-cooked Beef Stew

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Beef Bourguignon | Christine Cushing
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Beef Bourguignon | Christine Cushing в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Beef Bourguignon | Christine Cushing или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Beef Bourguignon | Christine Cushing в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Beef Bourguignon | Christine Cushing

I show you how to make beef Bourguignon, classic slow simmered beef stew in red wine from Burgundy, France. I refer to the master chef, Escoffier about how it was originally made and delve deep into the details about why you use a Pinot Noir, why browning the meat is so important. This finished dish would get Julia Child's blessing. FULL RECIPE BELOW. RECIPE: BEEF BOURGUIGNON 90 gm. Lardons, cubed bacon (3 oz.) 2 cups cremini mushrooms, quartered (500 ml) 3 lb beef chuck, stewing beef cut into 2“ cubes (1.4 kg) salt and freshly cracked black pepper 2 Tbsp. butter 25 ml 2 Tbsp. olive oil (25 ml) 2-3 Tbsp. flour (25-45 ml) Splash Cognac 2 Tbsp. tomato paste (25 ml) 1 ½ cups ml beef broth (375 ml) 3 whole large shallots, cut into quarters lengthwise 2 carrots, in thick slices 750 ml bottle dry red wine Preferably Burgundy( Pinot or Gamay) (3 cups) Several sprigs thyme chopped 2 bay leaves salt and pepper to taste Preheat oven to 300 D F convection setting . In a large Dutch oven brown bacon in dry pan. Add the quartered mushrooms and half the butter. Toss well until golden over medium heat. Remove with bacon and set aside. Pat meat dry with paper to towel to ensure good browning. In the same pan, add olive oil and butter and brown meat in 2 batches over medium high setting, until browned on all sides. This will take about 8-10 minutes. Season with salt and pepper. Add the onions and carrots and toss a few minutes to sweat. Sprinkle with flour and stir well to coat evenly. Deglaze with a splash of Cognac . Add the tomato paste, red wine, stock, chopped thyme, bay leaf. Stir, cover and transfer to preheated oven at 300 D F. Braise meat slowly for 2 – 2 1/2 hours or until meat is tender and sauce has begun to reduce. Check occasionally that meat is simmering gently. Adjust temperature of oven higher or lower accordingly to maintain a very gentle simmer. Increase temperature to 325 D F, add the reserved bacon mushroom mixture, remove lid and continue to braise for 30- 40 minutes, until sauce has reduced by about 20% and is slightly glossy. Adjust seasoning. Serves 6-8 Check out these other delicious videos: One Dish Super Easy Garlic Mashed Potatoes:    • One Dish Super Easy Garlic Mashed Potatoes...   Slow Cooked Beef Short Ribs:    • Slow Cooked Beef Short Ribs | Christine Cu...   The WORLD'S Best Mashed Potato Recipe:    • The WORLD'S Best Mashed Potato Recipe | Ch...   How to make your Beef Tenderloin 10 out of 10:    • How To Cook Perfect Beef Tenderloin | Chri...   Colossal Reverse Sear T-Bone for Toronto Raptors:    • How To Reverse Sear T-Bone Steak On A Gril...   Green Beans with Shallots and Hazelnuts - Better Than Grandma's Casserole:    • Green Beans Surprisingly Better Than Grand...   Braised Lamb Shanks with Red Wine:    • Best Ever Lamb Shanks with Red Wine | Chri...   Cream of Mushroom Soup:    • Cream of Mushroom Soup | Christine Cushing   Creamy Scalloped Potatoes:    • Most Amazing Scalloped Potatoes | Christin...   Incredible, Hour & A Half BBQ Ribs:    • Perfect BBQ Ribs In 90 Min | Christine Cus...   Ultimate Juicy Burger:    • Ultimate Juicy Burger | Christine Cushing   Roast Leg of Lamb:    • Roast Leg of Lamb | Christine Cushing   Beef & Barley Soup:    • Beef & Barley Soup | Christine Cushing   French Onion Soup:    • French Onion Soup | Christine Cushing   Subscribe for more videos: https://goo.gl/wNqDQB Connect with Chef Christine on social media: Instagram:   / ccfearless   Facebook:   / chefchristinecushing   Christine's Website: http://christinecushing.com/ Linkedin:   / christine-cushing   Twitter:   / ccfearless   #BeefBourguignon #BoeufBourguignon #beefrecipe

Comments
  • Spaghetti Aglio E Olio | Christine Cushing 5 years ago
    Spaghetti Aglio E Olio | Christine Cushing
    Опубликовано: 5 years ago
    108734
  • Slow Cooked Beef Short Ribs | Christine Cushing 5 years ago
    Slow Cooked Beef Short Ribs | Christine Cushing
    Опубликовано: 5 years ago
    18382
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 3 years ago
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 3 years ago
    19074624
  • Best of Tchaikovsky - Classical Music Gems 10 months ago
    Best of Tchaikovsky - Classical Music Gems
    Опубликовано: 10 months ago
    3874708
  • Beef Bourguignon - The Most Comforting Classic French Stew 1 year ago
    Beef Bourguignon - The Most Comforting Classic French Stew
    Опубликовано: 1 year ago
    2771232
  • Greek Chicken Gyro on Pita | Christine Cushing 5 years ago
    Greek Chicken Gyro on Pita | Christine Cushing
    Опубликовано: 5 years ago
    88248
  • Chopin: Complete Nocturnes (Luke Faulkner) 4 years ago
    Chopin: Complete Nocturnes (Luke Faulkner)
    Опубликовано: 4 years ago
    8932777
  • Настоящий БЁФ БУРГИНЬОН. Именно такой рецепт изучают повара во французских кулинарных школах 3 years ago
    Настоящий БЁФ БУРГИНЬОН. Именно такой рецепт изучают повара во французских кулинарных школах
    Опубликовано: 3 years ago
    302531
  • Christopher Hitchens: The Fifth Annual Arthur Miller Freedom to Write Lecture 15 years ago
    Christopher Hitchens: The Fifth Annual Arthur Miller Freedom to Write Lecture
    Опубликовано: 15 years ago
    591766
  • Spaghetti & Meatballs | Christine Cushing 6 years ago
    Spaghetti & Meatballs | Christine Cushing
    Опубликовано: 6 years ago
    34218

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5