• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chicken chasseur (Frenchy chicken stew with tomatoes and butter) скачать в хорошем качестве

Chicken chasseur (Frenchy chicken stew with tomatoes and butter) 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chicken chasseur (Frenchy chicken stew with tomatoes and butter)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chicken chasseur (Frenchy chicken stew with tomatoes and butter) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chicken chasseur (Frenchy chicken stew with tomatoes and butter) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chicken chasseur (Frenchy chicken stew with tomatoes and butter) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chicken chasseur (Frenchy chicken stew with tomatoes and butter)

Thanks to Made In for sponsoring! Made In is offering their best deals of the year (up to 30% off). Click the link to check it out! https://madein.cc/1123-adamragusea **RECIPE, SERVES 4-6** About 4 lb (1 kilo) bone-in, skin-on chicken pieces (or break down a whole chicken) 1 lb (454g) fresh button mushrooms 1-2 shallots 1-2 carrots 1 14 oz (114mL) can of tomatoes (crushed, diced, pureed, etc) flour chicken stock soy sauce (not traditional but good) brandy (I used cognac) white wine (traditional to use a little but I just used extra cognac) oil butter fresh herbs for garnish (I like tarragon) salt pepper 1 package of egg noodles, cooked per instructions and tossed with a little butter Cut the mushrooms and carrot and get them sauteing in a little fat. Dice the shallot and add it to the pan once the mushrooms and carrot look almost done. Meanwhile, season the chicken pieces heavily with salt and pepper and dust lightly with the flour. When the veg is soft, remove it or push it to the side so you can brown the chicken pieces. When the chicken is golden brown, deglaze the pan with brandy, add the vegetables back if necessary, stir in the tomatoes, a little white wine if you're using it, and enough stock to cover everything. Simmer until the chicken is as tender as you want it — I gave mine an hour. When the chicken is done, take the pieces out and boil the sauce down until thick. Taste and adjust seasoning — I really like a dash of soy sauce, assuming the sauce can handle the salt. Return the chicken to the pan to coat and reheat, garnish with fresh herbs and serve with noodles.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5