У нас вы можете посмотреть бесплатно 【原味海綿蛋糕】全蛋打發,超濃郁雞蛋香,天然食材無添加|Original Sponge Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
原味海綿蛋糕 材料: 雞蛋150克(3顆) 細砂糖90克 低筋麵粉90克 無鹽奶油30克 ★模具:6吋可分離蛋糕模 做法: 1. 麵粉過篩;蛋放室溫下退冰;奶油隔水加熱融化呈液體狀。在蛋糕模鋪上烘焙紙。 2. 把糖加入雞蛋,用攪拌器打發,一開始用高速打2分鐘,陸續轉中速和低速各打1分鐘,打到蛋糕糊從高處滴落呈緞帶狀摺疊痕跡 3. 加入麵粉,用切拌方式拌勻至無粉粒,刮刀從下方把麵粉翻起,動作盡量輕,避免消泡 4. 倒入奶油,也是用切拌方式混合均勻 5. 從模具上方約10公分處倒入蛋糕糊,用預熱10分鐘上火180度下火150度烘烤30分鐘 6. 烘烤完成在桌上敲一下,幫助水蒸汽散出,然後取出倒扣散熱 Original Sponge Cake Ingredients: 150g egg (3 eggs) 90g sugar 90g low-gluten flour 30g unsalted butter ★Mold: 6-inch removable cake pan Directions: 1. Sieve the flour; put the eggs at room temperature; the butter is melted in a liquid state by heating. Put on the cake mold with parchment paper 2. Add the sugar to the eggs, beat with a mixer, beat on high speed for 2 minutes at first, then turn to medium speed and low speed for 1 minute each, beat until the cake batter drips from the top and forms ribbon-like fold marks 3. Add the flour, mix well until there are no powder particles, turn the flour up from the bottom with a spatula, and move as lightly as possible to avoid defoaming 4. Pour in the butter and mix evenly by using cut and fold method 5. Pour the cake batter from about 10cm above the mold, preheat for 10 minutes and bake at 180 degrees (top heat) and 150 degrees (bottom heat) for 30 minutes 6. After baking, tap on the table to help the water vapor escape, and then take out and place the upside down to dissipate heat