• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Grilled Duck with Ponzu скачать в хорошем качестве

Grilled Duck with Ponzu 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Grilled Duck with Ponzu
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Grilled Duck with Ponzu в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Grilled Duck with Ponzu или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Grilled Duck with Ponzu в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Grilled Duck with Ponzu

Luckily for me, growing up half Chinese meant that I got to eat a lot of duck. Peking duck, Cantonese roasted duck, Kamo Rosu, I love all the ducks. Duck breast is one of those foods that’s best served simply. In this case, we’re going to be cooking it over the grill with salt and pepper. You can pan sear as well, but that smokiness is irreplaceable. The trick to getting a really tender duck breast is to dry brine it 24 hours ahead of time. That just means heavily salting it and allowing the salt to absorb deep into the flesh. Because it has such a meaty and rich profile, I’m pairing it with a homemade ponzu sauce and grated daikon radish. The ponzu adds much needed zest and grated daikon add a freshness to any kind of savory dish. It is my opinion that duck should be cooked MEDIUM. Medium-rare is way too chewy in this case. A lot of people attribute duck to being “gamey” but I think that is what makes it taste so good. It’s a very good alternative to eating steak. Anyway, hope you guys enjoy the video and try this out! Thanks! Ingredients 1 duck breast 1/4 Daikon (grated) 1 cucumber Shiso (for garnish) garnish Sansho pepper (optional) Ponzu sauce (homemade or store bought) 1/2 cup soy 1/2 cup citrus juice (yuzu, orange, lemon, lime, you can use any combination) 1/4 cup rice vinegar 2tbs sake 2tbs mirin Zest of one citrus fruit 1 handful of bonito flakes 1 piece of kombu Combine all ingredients and allow to sit in the fridge for 1-3 days. Strain through a paper towel and sieve and store in a bottle.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5