У нас вы можете посмотреть бесплатно Basic Egg Tart Recipe | 基础曲奇皮蛋挞 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Basic Egg Tart Recipe | Hong Kong-style egg tart | 基础曲奇皮蛋挞 Ingredients: Make 12 pieces Pastry: 160g AP Flour 50g Powdered sugar 80g Unsalted butter (room temp) 1/2 Egg Pinch of salt Egg custard: 2 Eggs 100ml Hot water 50g Sugar 100ml Evaporated milk or Milk Preheat the oven to 160°c/320°f and bake for 20-25 minutes, depending on oven specifications. ------------------------------------------------------------------ Thanks for watching! Don't forget to push 👍 "LIKE", leave a ✏️COMMENT below, and ❤️ SUBSCRIBE! Feel free to SHARE this video too. SUBSCRIBE to my channel: / @sugarandsweets CONTACT ME: [email protected] ------------------------------------------------------------------ 食材: 可制作12个蛋挞 曲奇皮: 160克 中筋面粉 50克 糖粉 80克 无盐黄油 1/2个 鸡蛋 一小撮盐 2个 鸡蛋 100毫升 热水 50克 糖 100毫升 淡奶或牛奶 预热烤箱到160°c/320°f烤20-25分钟,时间视烤箱性能决定 ------------------------------------------------------------------ 谢谢观看! 如果喜欢我的视频请点个👍 "LIKE",欢迎✏️留言和❤️订阅开启小铃铛💡 频道订阅: / @sugarandsweets 联系方式:[email protected]