У нас вы можете посмотреть бесплатно 以后这就是你的拿手菜“芥末虾球” 挂浆 调酱 两技巧 Quick and yummy Wasabi/Honey Mustard Shrimp Prawn/Balls или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Quick and yummy Wasabi/Honey Mustard Shrimp Prawn/Balls. This dish serves as excellent appetizer as well as main dish. Detailed steps and tips are included, especially about how to make the sauce more tasty and how to coating the shrimp. Ingredients: 350g Shrimp (~13 medium size) 1/8 tsp White Pepper Pinch Salt 2 tsp Cooking Wine One Yolk 2 tbsp Corn Starch 4 tbsp Light Mayo 1 tsp Green Mustard Roasted Nuts Brief Steps in words: 1. Slice the side of the prawns which also called butterfly the shrimp ; 2. Marinate with salt, white pepper, cooking wine first then with 1 egg yolk; 3. Mix the seasoned shrimp with potato starch; 4. Deep fry the prawns with medium heat; 5. Mix the mayonnaise, wasabi, salt, lemon juice to form basic sauce; 6. Add extra secret ingredient to make the sauce taste even better 6. Mix the prawns in the sauce; 7. Mix with some nuts, fruit/pineapple, and enjoy! 快手又美味的芥末/wasabi虾球。这道菜不仅是出色的开胃菜,还可以作为主菜。详细的步骤和贴士已包含在内,特别是关于如何制作更美味的芥末酱以及如何调制虾仁挂浆的方法。 食材: 350克 虾仁(约13只中号) 1/8茶匙 白胡椒粉 少许盐 2茶匙 料酒 一个 蛋黄 2汤匙 玉米淀粉 4汤匙 轻蛋黄酱 1茶匙 绿芥末 烤坚果 简要步骤: 切开虾的侧面不要切断 用盐、白胡椒粉、料酒先腌制,然后加入一个蛋黄; 将腌制好的虾仁与土豆淀粉混合; 用中火炸炸虾仁; 将蛋黄酱、芥末、盐、柠檬汁混合成基本蘸酱; 添加额外的材料,使酱汁的味道更美味; 将虾仁与酱料混合; 加入一些坚果、水果/菠萝,尽情享受吧! 🎵Music provided by BGM President 🎵Track : Honeybee's travel - • [통통튀는 귀여운음악] 꿀벌의 여행 | 샤랄라라 달콤한 날개짓 🥰