• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Dahi Ke Kebab Recipe | दही के कबाब | Chef Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Dahi Ke Kebab Recipe | दही के कबाब | Chef Sanjyot Keer 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Dahi Ke Kebab Recipe | दही के कबाब | Chef Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Dahi Ke Kebab Recipe | दही के कबाब | Chef Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Dahi Ke Kebab Recipe | दही के कबाब | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Dahi Ke Kebab Recipe | दही के कबाब | Chef Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Dahi Ke Kebab Recipe | दही के कबाब | Chef Sanjyot Keer

Written recipe for Dahi ke kebab Rest time: 2 hours Prep time: 25 mins Cooking time: 20 mins serves: 6 Ingredients: • Curd 2 kg • Paneer 100 gm • Processed cheese 50 gm • Onion 1 medium size (chopped) • Green chillies 1-2 nos. • Ginger 1 inch (chopped) • Onions 1 tbsp (fried and chopped) • Besan 1 tbsp • Garam masala 1 tsp • Cardamom powder 1 tsp • Jeera powder 1 tbsp • Black salt ½ tsp • Black pepper a pinch • Fresh mint 1 tbsp (chopped) • Fresh coriander 1 tbsp (chopped) • Bread crumbs for coating • Oil for frying Method: • In a muslin cloth put the curd and tie it properly, lightly squeeze it to remove excess whey and hang it for at least 2 hours, or overnight if possible. • In a mixing bowl add the hung curd, grate the paneer and cheese and add the remaining ingredients and mix well. • Take a spoonful of mixture and with light hands shape into small tikki. • Coat the tikki well with the breadcrumbs and refrigerate for 10 minutes before frying. • Heat oil in a heavy bottom pan or wok, deep fry the kebabs (tikki) on high flame until crisp and golden brown. • Serve hot and crispy with mint chutney, ketchup or any sauce of your preference. Join us on: Facebook - https://goo.gl/rxrqsq Instagram - https://goo.gl/rK6wFS Twitter - https://goo.gl/lDfrrQ Follow Chef Sanjyot Keer Here: Facebook - https://goo.gl/8zcF6N Instagram - https://goo.gl/ayTNLP Twitter - https://goo.gl/lDfrrQ

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5