У нас вы можете посмотреть бесплатно Dahi Ke Kebab Recipe | दही के कबाब | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Written recipe for Dahi ke kebab Rest time: 2 hours Prep time: 25 mins Cooking time: 20 mins serves: 6 Ingredients: • Curd 2 kg • Paneer 100 gm • Processed cheese 50 gm • Onion 1 medium size (chopped) • Green chillies 1-2 nos. • Ginger 1 inch (chopped) • Onions 1 tbsp (fried and chopped) • Besan 1 tbsp • Garam masala 1 tsp • Cardamom powder 1 tsp • Jeera powder 1 tbsp • Black salt ½ tsp • Black pepper a pinch • Fresh mint 1 tbsp (chopped) • Fresh coriander 1 tbsp (chopped) • Bread crumbs for coating • Oil for frying Method: • In a muslin cloth put the curd and tie it properly, lightly squeeze it to remove excess whey and hang it for at least 2 hours, or overnight if possible. • In a mixing bowl add the hung curd, grate the paneer and cheese and add the remaining ingredients and mix well. • Take a spoonful of mixture and with light hands shape into small tikki. • Coat the tikki well with the breadcrumbs and refrigerate for 10 minutes before frying. • Heat oil in a heavy bottom pan or wok, deep fry the kebabs (tikki) on high flame until crisp and golden brown. • Serve hot and crispy with mint chutney, ketchup or any sauce of your preference. Join us on: Facebook - https://goo.gl/rxrqsq Instagram - https://goo.gl/rK6wFS Twitter - https://goo.gl/lDfrrQ Follow Chef Sanjyot Keer Here: Facebook - https://goo.gl/8zcF6N Instagram - https://goo.gl/ayTNLP Twitter - https://goo.gl/lDfrrQ