У нас вы можете посмотреть бесплатно Murmura chivda recipe for all time munching|Snacks for vacation or travel| или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
• बाजार जैसी सेव अब घर पर ही बनाए | Cri... Murmura chivda is a popular Indian snack made from puffed rice (murmura) and a mix of spices, nuts, and sometimes dried fruits or fried lentils. It’s a light, crunchy, and flavorful treat often enjoyed as a tea-time snack or during festivals. The recipe can vary by region or household, but here’s a Gujarati recipe of how it’s prepared: INGREDIENTS: 1. Puffed rice (murmura) 2. Oil 3. Curry leaves 4. Hing 5. Salt 6. Turmeric powder 7. Red chili powder 8. Peanuts 9. Corn flakes 10. Besan Sev PREPARATION: 1. Heat a little oil in a pan and add Curry leaves, hing(asafoetida),salt to taste and turmeric powder. 2. Mix it nicely and add the puffed rice/murmura to it. 3. Roast on a slow flame until crisp. 4. Heat oil in another pan for deep frying peanuts,corn flakes and sev. 5. Mix a little red chili powder and salt to fried peanuts and corn flakes. 6. Mix everything hot and fresh with the roasted murmura. 7. Enjoy anytime! Let it cool completely before storing in an airtight container.