У нас вы можете посмотреть бесплатно Marinated Perilla Leaves | Kkaenip Jangajji | 깻잎 장아찌 | Episode 4 Korean Banchan | Relaxing | 4K или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to episode 4 of my Korean banchan series! If you like learning how to cook and seeing all the steps close up, please subscribe to my channel. thank you for watching! Makes about 40 leaves worth. Recipe is from My Korea By Hooni Kim! I took out the red chili from the recipe and lowered the amount of soy sauce because I thought it was a little salty :) marinade 1 tbsp soy sauce 2 tbsp water 2 scallions thinly sliced 1.5 tsp minced garlic 1.5 tbsp gochugaru 1 tsp anchovy sauce or 2 tsp fish sauce 2 tsp sugar 1 tbsp toasted sesane seed 1 tbsp sesame oil #cooking #koreanfood #food #howtocook #asmr #delicious #banchan #relaxing #therapy #therapeutic #aesthetic