У нас вы можете посмотреть бесплатно Tarte Tatin - A Classic French-Style Apple Tart или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The tart tatin is a French classic dessert, beautiful to present, easy to make and utterly delicious. Ingredients: 10 apples 300 ml water 100 g unsalted butter 150 g sugar Juice of a half lemon 1 tsp cinnamon 250 gr puff pastry 100 gr sugar for the caramel Instruction: Using a 9-inch (23 cm) flat-sided cake pan https://amzn.to/4ju6ZNv (affiliate link) Preheat oven to 180°C (350°F) Peel and quarter the apples In a large pan bring to boil the water, sugar, butter, cinnamon and lemon juice.. Add the apples and let them apple cook for 20/25 minutes. Pour 100 g of sugar in a pan and leave to caramelize Arrange the apple slices in concentric circles on the bottom of the cake pan. Press the apples tightly against each other (very important to be very squeezed against each other) Roll out the pastry and cover the apples, tucking gently the edges inside the dish. Poke holes all over to provide ventilation. Bake for 45-50 minutes, until the pastry is golden brown Let it cool and then invert into the serving platter TIPS: You can use also shortcrust pastry instead of puff pastry Serve with a scoop of vanilla ice cream, it’s delicious! Enjoy!