У нас вы можете посмотреть бесплатно Where was the Cazuelita cocktail created? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Right on the boundary between the Mexican states of Jalisco and Michoacán sits famed Bar-Restaurant Típico “Arroyo de Comala,” the birthplace of the Cazuelita: a cocktail that combines fresh citrus, tequila and cola soda, served in a shallow clay dish. Originally known as “La Cazuela Voladora’ or, "The Flying Cazuelita," this refreshing drink was created by Don Antonio Barocio in the 1960s and is still served by his direct descendants today. Join Roberto Núñez as he travels to El Arroyo de Comala to meet Don Antonio’s granddaughter, Doña Ángeles, and talk with her about the history of this iconic Mexican cocktail.