У нас вы можете посмотреть бесплатно Preserving Foods Safely: 10 Best Practices for Canning Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video, Extension Family and Consumer Sciences Agents Shelly Barnes (Wilson County) and Mary Draper (Smith County) share 10 best practices for canning food. For questions related to Food Preservation contact: Shelly Barnes, Wilson County Extension, [email protected] Mary Draper, Smith County Extension, [email protected] Resources from this session: So Easy to Preserve: https://setp.uga.edu/ USDAs Complete Guide to Home Canning: https://nchfp.uga.edu/publications/pu... UT Extension Canning Foods Publication: https://extension.tennessee.edu/publi... National Center for Home Food Preservation: https://nchfp.uga.edu/ Sea Level Adjustment Chart: https://nchfp.uga.edu/how/general/sel... Blanching Times: https://nchfp.uga.edu/how/freeze/blan...