У нас вы можете посмотреть бесплатно 自製芋圓、地瓜圓 | Taroball & Sweet Potato Balls или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
【材料】 地瓜 或 芋頭 400克 木薯粉 160克 砂糖 5湯匙 【做法】 1. 芋頭、地瓜削皮切塊,中火蒸至熟透 2. 蒸好的芋頭、地瓜趁熱加入砂糖,然後用叉子搗爛 3. 先把一半分量的木薯粉加入,然後用叉子混合均勻 4. 再把其餘的木薯粉全加入,並且揉成光滑的粉糰 5. 揉好的粉糰蓋上保鮮膜,稍微休息10分鐘 6. 進行切割,要在桌面撒上少許的木薯粉 7. 揉成長條狀後,再切割成一顆顆的地瓜圓、芋圓 聯繫郵箱: [email protected] FB臉書: She's Kitchen 喜歡我的影片別忘了按贊&分享, 您也可以點擊【訂閱】并開啟小鈴鐺,以便追蹤我的最新影片哦! -------------------------------------------------------- Ingredients: Sweet Potato or Taro(Yam) 400g Tapioca Flour 160g 5 tablespoons of sugar How to do? 1. Peel the sweet potato or taro, cut into cubes. 2. Steam around 15-20 mins by medium heat until cooked. 3. Add in sugar and smash it when the steamed sweet potato is still hot. 4. Add in 80g of tapioca flour and mix it. 5. Add in another 80g of tapioca flour and knead it until smooth. 6. Cover the dough by plastic wrap and rest for 10 mins. 7. Sprinkle some tapioca flour on worktop, prepare for cutting. 8. Roll the dough into a long strip and cut into cubes. Email: [email protected] Facebook: She's Kitchen !!! Like, Share & Subscribe !!! Thanks for it