У нас вы можете посмотреть бесплатно Growing Grain for Malting: Truth, Lies, and Considerations for Diversification или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The booming craft malting and brewing industry has sparked interest in locally grown malt in the eaters U.S. Malthouses can be valuable partners to farmers as they consider diversifying crop operations to capture new wholesale markets. In this session, hear from expert barley breeder Nicholas Santantonio from Virginia Tech's Small Grains Breeding and Genetics program and maltster Jeff Bloem of Murphy & Rude Malting Co. They discuss consideration and recommendations for growing winter malting barley in the eastern U.S., malt house purchasing behavior and mechanics, and truth and myths around grain quality and parameters. This session is great for anyone interested in malting barley potential in the Mid-Atlantic region.