У нас вы можете посмотреть бесплатно 越南经典小吃:酥脆炸春卷的制作秘诀及酸甜蘸酱配方Vietnamese Classic: Crispy Fried Spring Rolls with Sweet and Sour Sauce! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Subtitles available in multiple languages. Turn them on! Learn how to make authentic Vietnamese fried spring rolls with our easy recipe! We'll also share a secret recipe for the perfect dipping sauce. Enjoy! 📌 完整食譜 & 更多烘焙分享 👉 Claudia's Kitchen 部落格: https://claudiaskitchen2023.blogspot.... 在这个视频中,我们将向你展示如何制作越南经典小吃——酥脆的炸春卷。我们还会分享一种酸甜的蘸酱配方,完美搭配这些美味的春卷。无论是家常小吃还是聚会佳品,这个简单易学的食谱一定会让你回味无穷! 所需材料 | Ingredients: 春卷馅料 | Pork Nem Filling: 500克 猪绞肉 | 500g minced pork 250克 胡萝卜 | 250g carrots 🥕 100克 洋葱 | 100g onion 2个 鸡蛋 | 2 eggs 25克 木耳 | 25g black mushroom 50克 粉丝 | 50g vermicelli 1汤匙 鸡精 | 1 tbsp chicken stock 1.5茶匙 糖 | 1.5 tsp sugar 1茶匙 蚝油 | 1 tsp oyster sauce 1茶匙 酱油 | 1 tsp soy sauce 1汤匙 白胡椒粉 | 1 tbsp white pepper 沾酱 | Dipping Sauce: 125克 糖 | 125g sugar 125毫升 水 | 125ml water 125毫升 鱼露 | 125ml fish sauce 60毫升 醋或柠檬汁 | 60ml vinegar or lime juice 1茶匙 油 | 1 tsp oil 1个 泰国红辣椒 | 1 Thai red chili 1汤匙 蒜末 | 1 tbsp minced garlic