• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make real Cabanossi | Kabanos | Kabana | Polish dried and cured sausages | Kabanosy скачать в хорошем качестве

How to make real Cabanossi | Kabanos | Kabana | Polish dried and cured sausages | Kabanosy 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make real Cabanossi | Kabanos | Kabana | Polish dried and cured sausages | Kabanosy
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make real Cabanossi | Kabanos | Kabana | Polish dried and cured sausages | Kabanosy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make real Cabanossi | Kabanos | Kabana | Polish dried and cured sausages | Kabanosy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make real Cabanossi | Kabanos | Kabana | Polish dried and cured sausages | Kabanosy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make real Cabanossi | Kabanos | Kabana | Polish dried and cured sausages | Kabanosy

Cabanossi, or Kabanos or kabana, is a long, thin, dry sausage usually made of pork originating in Poland. A savory dried meat stick, deliciously smokey with top notes of garlic, white pepper, and a hint of caraway. Delicious and very addictive! Recipe ∙ 4kg Pork shoulder meat ∙ 450 grams of Pork back fat ∙ 112 grams Sea salt ∙ 50 grams sugar ∙ 10 grams White pepper ∙ 7 grams black pepper ∙ 7 grams Nutmeg ∙ 7 grams Caraway seeds ∙ 15 grams Garlic flakes ∙ 15 grams Onion powder ∙ 1L ice water ∙ 22-24 Natural sheep casings ∙ Beechwood chips Grind once through a 6mm plate. Smoke for about 2 hours @ 100°C until the sausages reach an internal temp of 70°C At this point, the sausages are fully cooked and you can enjoy them. For best flavor development hang below 20°C for 2-3 days. Enjoy!☺ You can find us here: Facebook Page: https://www.facebook.com/Wolkberg-Art... Instagram:   / wolkbergartisans  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5