У нас вы можете посмотреть бесплатно 「素食」春天就该喝这碗五行汤汤!暖胃又滋补,搭配荠菜炒饭绝了!|【Vegan】A Bowl of Spring, Five-Element Soup & Fragrant Fried Rice или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
春天的樱花开了,今天我们来做一道适合春天喝的蔬菜汤:春日五行汤。趁炖汤的功夫再来做个荠菜炒饭,一口一个春天的感觉太棒了! With spring in full bloom, so are the cherry blossoms! To bring a taste of spring into my home, I made a light and nourishing spring vegetable soup. I also made a wild shepherd’s purse fried rice to pair with the soup. 春日五行汤/ Five-Element Spring Soup: 黄豆芽 1大把One large handful of soybean sprouts 玉米 半根 Half corn 黑木耳 7朵 Seven pieces of wood ear mushrooms 油豆泡 8个 Eight fried tofu puffs 白菜苔 1小把 One small handful of choy sum 小番茄 6个 Six cherry tomatoes 生姜 3片 Three slices of ginger 白味噌 1大勺1 Tbsp white miso 岩盐 适量 A pinch of rock salt 荠菜炒饭/ Wild Shepherd’s Purse Fried Rice: 荠菜 1大把 One large handful of shepherd’s purse 素鸡(类似豆干) 80g Vegetarian chicken (Bean curd, similar to firm tofu) 香菇 1朵 One shiitake mushroom 岩盐 1/2小勺 ½ Tsp rock salt 白胡椒粉 1/2小勺 ½ Tsp white pepper 香油 1小勺 1 Tsp sesame oil 我的IG: chusvegans Don't forget to follow me on Instagram: chusvegans My name is Chu and I am a vegan enthusiast, thanks for visiting my channel, I hope you enjoy it. My philosophy is vegan dishes can be delicious! And I invite you to join me in making the world a sweeter place! 喜欢我的视频请点赞,订阅并打开小铃铛,可以第一时间看到我的更新。 Turn on the notification and be the first to watch my videos 每周更新 New Video Every Week 【Chu’s Vegan, Choose Vegan】 © Copyright by Chu’s Vegan #ChusVegan#Vegan#素食