У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Meat Filled Ravioli Called Tordelli | Pasta Grannies или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tordelli ravioli have a meat filling and are served with a meat ragu. They are a speciality of the Lucca region in Tuscany. Traditionally, they were served at Easter; but now people eat them year round. Carla and Agnese show us how they're made. Filling: 200g pork mince, 200g beef mince, 100g mortadella, one onion, one carrot, celery stick, 1 tablespoon chopped parsley, 1/2 teaspoon thyme, 50g cooked, chopped chard, one egg, 25g grated parmigiano, 20g bread soaked in beef stock (or water) Ragu: one carrot celery stick, onion, 200g each of beef and pork mince, 400ml tomato passata, one cup of white wine, salt. For the pasta: 400g 00 flour, 3 eggs, approx 50ml water (depending on the egg size), 1 tablespoon olive oil