У нас вы можете посмотреть бесплатно 【減醣料理】乾煎雞腿排|這樣煎,才會多汁不柴 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#去骨雞腿 #雞肉 #大蒜 1. 料理時間:15分鐘 2. 份量:2人份 3. 預備食材: 去骨雞腿排 2片 4. 調味料: 蒜頭 20g 鹽巴 適量 黑胡椒 適量 料理方式: 1. 雞腿排用餐巾紙將兩面的水分徹底擦乾淨。 2. 冷鍋狀態將雞腿排皮面入鍋,中小火慢煎。直到雞皮呈現金黃色的狀態在肉面上撒上鹽巴以及黑胡椒後翻面。 3. 肉面朝下續煎,並在皮面上撒上鹽巴黑胡椒。直到雞腿排完全熟透就完成了。 --- #BonelessChickenThigh #Chicken 1. Cooking Time: 20 minutes 2. Servings: 1 person 3. Main Ingredient: • 1 boneless chicken thigh 4. Seasonings: • Garlic 20g • Salt to taste • Black pepper to taste Instructions: 1. Pat both sides of the chicken thigh completely dry using a paper towel. 2. Place the chicken thigh skin-side down into a cold pan. Cook over medium-low heat until the skin turns golden brown. Then sprinkle salt and black pepper on the meat side before flipping. 3. Cook the meat side down, and sprinkle salt and black pepper on the skin side. Continue cooking until the chicken is fully cooked through. Done!