У нас вы можете посмотреть бесплатно Ms. Ma's Kitchen-Home-made Braised Beef Brisket with Radish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Braised Beef Brisket with Radish Ingredients: 600 g beef brisket, 1 radish, 40 g Chu-Hou Paste, 10 g raw-soy-bean sauce, 10 g oyster oil, 1 piece tangerine, 5 g crystal sugar, 1 dash ginger and garlic, 10 g cooking wine, 10 g white wine Cook's Notes: Put beef brisket with cold water together into the pot to cook for a while for getting rid of the blood water. Braise the beef brisket for 40 minutes with heat and then turn off the heat to braise it for 20 minutes to make the beef brisket well-cooked.