• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

BLACK HAM, a month and a half to be ready. скачать в хорошем качестве

BLACK HAM, a month and a half to be ready. 2 years ago

black ham

Schwarzwälder Schinken

prosciutto nero

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
BLACK HAM, a month and a half to be ready.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: BLACK HAM, a month and a half to be ready. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно BLACK HAM, a month and a half to be ready. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон BLACK HAM, a month and a half to be ready. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



BLACK HAM, a month and a half to be ready.

#recipe #jamon Black ham. Made with salted pork leg, marinated in a mixture of stout beer, brown sugar, molasses and aromatic spices. These steps take a month and a half. Then the black ham is hot smoked until it reaches an internal temperature of 65 to 72ºC. Black ham has a sweet and very aromatic flavor in contrast to the slightly bitter taste of dark beer. It is delicious and can be served in main dishes or in sandwiches and appetizers. There are different versions of black ham mainly in England and Germany (Schwarzwälder Schinken) Black Ham Ham Dry Cure Ingredients 1kg pork leg; 30g Salt (3% on the weight of the ham); 3g nitrite salt (with 6% nitrite, 2% nitrate and 92% salt); 3g antioxidant with erythorbate (0.3%); 3g black pepper (0.3%); 3g allspice (0.3%); 3g fennel seed (0.3%). Beer marinade ingredients 1 liter stout beer (or other dark beer); 250 g brown sugar; 250 g molasses; 2g clove powder; 2g cinnamon powder. How to prepare Black Ham Ham Mix the dry cure mixture in the ham, massage well; Leave in the fridge for 15 days; Cook the beer marinade mixture for 30 minutes at 80ºC, without letting it boil; Cool and refrigerate the marinade; Dip the ham and keep for 4 weeks in the fridge, moving and turning once a day; Smoke at 90ºC until the interior reaches 70ºC.

Comments
  • Double Layer SALAMI homemade salami. curing meat. How to make salami 3 years ago
    Double Layer SALAMI homemade salami. curing meat. How to make salami
    Опубликовано: 3 years ago
    453955
  • Smoked in a cardboard box. Italian salami ciausolo. curing meat. How to make smoked salami 3 years ago
    Smoked in a cardboard box. Italian salami ciausolo. curing meat. How to make smoked salami
    Опубликовано: 3 years ago
    304050
  • 100% CHICKEN BREAST. Homemade. Smoked with fruit wood. 1 year ago
    100% CHICKEN BREAST. Homemade. Smoked with fruit wood.
    Опубликовано: 1 year ago
    95513
  • Forgotten method of preservation. Tradition cannot be lost. OLD SCHOOL meat preservation method 2 years ago
    Forgotten method of preservation. Tradition cannot be lost. OLD SCHOOL meat preservation method
    Опубликовано: 2 years ago
    103713
  • SOPPRESSATA salami recipe. curing meat. How to make italian salami. 3 years ago
    SOPPRESSATA salami recipe. curing meat. How to make italian salami.
    Опубликовано: 3 years ago
    359625
  • How to Cook the Perfect Steak | Chef Jean-Pierre 3 years ago
    How to Cook the Perfect Steak | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 years ago
    6859214
  • DRY CURED HAM, 1 year in 8 minutes. Prosciutto crudo, homemade, step by step. Jamón, Parma. 3 years ago
    DRY CURED HAM, 1 year in 8 minutes. Prosciutto crudo, homemade, step by step. Jamón, Parma.
    Опубликовано: 3 years ago
    7789911
  • Esse JAMÓN CASEIRO vai trazer a verdadeira essência da cultura culinária Ibérica para sua casa. 1 year ago
    Esse JAMÓN CASEIRO vai trazer a verdadeira essência da cultura culinária Ibérica para sua casa.
    Опубликовано: 1 year ago
    24728
  • Богатый Техас и трешовая Луизиана: мой роуд-трип по югу США | Интервью с ковбоями, мигранты, Трамп 4 days ago
    Богатый Техас и трешовая Луизиана: мой роуд-трип по югу США | Интервью с ковбоями, мигранты, Трамп
    Опубликовано: 4 days ago
    629313
  • Homemade Sausage With Your Own Hands! An Ancient Way Of Cooking Meat in the Intestines 2 years ago
    Homemade Sausage With Your Own Hands! An Ancient Way Of Cooking Meat in the Intestines
    Опубликовано: 2 years ago
    5386445

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS