У нас вы можете посмотреть бесплатно What to Know When Adding Fat to Your Ground Venison | Wild Game Cook или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
@wildgamecook explains the best way to add fat when grinding wild game meat and demonstrates the process using venison. For more exclusive content from Wild Game Cook, visit the Knowledge Center at MidwayUSA. #midwayusa #wildgamecook #wildgamecooking #venison 00:00--Types of fat to use and whether to leave any pink 01:03--Where I buy the fat to put in my venison and why you should use fat 02:03--Schools of thought on how to seal the meet for freezing 03:03--Why you should have a kitchen scale and how to calculate the fat 05:54--What is suet? 07:12--Cutting the fat, what to look for, and finding lymph nodes 10:27--Adding the fat to the meat 10:56--What grinding plates to use 11:53--Loading the hopper 12:32--Grinding the meat and fat mixture 15:09--Packaging the meat with a chamber vac and flattening the bag 17:06--Packaging the meat with the ground wild game meat bags 18:32--Wrap up