У нас вы можете посмотреть бесплатно {ENG SUB} ★梅菜蒸肉餅 一 簡單做法 ★ | Minced Pork with Preserved Vegetables или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
張媽媽梅菜蒸肉餅,煮這個菜一定要煮多些飯。 記得like我的Video同訂閱我的頻道呀! 如喜歡的話,請給我一個『讚』和分享給朋友家人。謝謝。 MamaCheung's minced pork with preserved vegetables, great with jasmine rice. I hope you like it. Please subscribe to my channel, give me a thumbs up and share this recipe to other foodies! Thank you. #張媽媽 #梅菜蒸肉餅 #chinesecooking 金針雲耳蒸雞做法 Steam Chicken with Black Fungus Recipe: • ★ 金針雲耳蒸雞 一 簡單做法 ★ | Steam Chicken wit... 番茄炒蛋做法 Scrambled Eggs with Tomatoes Recipe: • {ENG SUB} ★ 番茄炒蛋 ★ | Scrambled Eggs w... 訂閱追蹤最新影片:https://goo.gl/6n9DuQ #逢星期四有新片 更多豬肉食譜影片:https://goo.gl/BGbKGq ✤✤⬇︎⬇︎往下有材料份量⬇︎⬇︎✤✤ ⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄ 材料 Ingredients: 三百克豬髀肉 300g Pork collar meat 八十克甜梅菜 80g Chinese preserved vegetables 一茶匙蒜蓉 1tsp chopped garlic 兩片薑,切幼絲 2 slices of ginger, shredded 少許蔥花 some chopped scallions 調味料Condiments: 半茶匙鹽 1/2tsp salt 四分一茶匙胡椒粉 1/4tsp ground pepper 一茶匙砂糖 1tsp sugar 兩茶匙生抽 2tsp soy sauce 兩茶匙紹興酒 2tsp Chinese rice wine 半茶匙麻油 1/2tsp sesame oil 兩茶匙生油 2tsp cooking oil 一茶匙半生粉加四湯匙清水 1.5tsp starch in 4tbsp water 食譜/Recipe: http://mamacheungcooks.blogspot.com/2... 跟我連繫/Connect with me: Facebook: / mamacheungcooks Instagram: / mamacheungcooks Blogger: http://mamacheungcooks.blogspot.hk Twitter: / mamacheungcooks Pinterest: / mamacheung Tumblr: / mamacheung