У нас вы можете посмотреть бесплатно Testing the waters: what we learned from a 'water sommelier' | Guardian Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Martin Riese is a water sommelier. He has curated a list featuring 20 of the world's finest waters, which he sells for up to $20 a bottle at his Los Angeles restaurant. Subscribe to Guardian Food ► http://bit.ly/subgdnfood Not content with that, Riese has decided to share his water secrets. In January he began offering water-tasting classes to the public at $50 per session. So what is a water-tasting? And what is a water sommelier? And can you really tell the difference between normal water and fancy water? We sent Adam Gabbatt to find out. Our other YouTube channels: The Guardian ► / theguardian Guardian Football ► / guardianfootball Guardian Music ► / guardianmusic Guardian Membership ► / guardianmembership Guardian Culture ► / guardianculturearts Guardian Tech ► / gdntech