У нас вы можете посмотреть бесплатно 祖上传下来的方法包饺子,6鸡蛋加一把韭菜包满满一抽屉,真香 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Wrapping dumplings with the method handed down by the ancestors, 6 eggs and a handful of leeks to wrap a large drawer, Sister Yu took the opportunity to make dumplings to share with you, and the skills of noodles are not sticky and do not stick to the basin, and share the slow motion of rolling dumpling skin and dumpling making techniques. Add an ingredient to the egg liquid, spend a few dollars to wrap a drawer, economical and affordable, the dumplings made are really fragrant, wrap a little more at one time, seal it with a ziplock bag, put it in the refrigerator for freezing, eat it at any time and take it at any time, it is particularly convenient, it will not be bad for two months, and you can get breakfast in two minutes in the morning 余姐用祖上传下来的方法包饺子,6鸡蛋加一把韭菜包满满一抽屉,余姐趁着包饺子这个机会给大家分享,和面不粘手不粘盆的技巧,分享擀饺皮和包饺子手法慢动作。蛋液里加上一种食材,花几块钱能包一抽屉,经济又实惠,做出来的饺子真香,一次性多包一点,用自封袋封住,放入冰箱冷冻保存,随时吃随时拿,特别方便,放两个月都不会坏,早上起来两分钟就能搞定早餐哦