• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Spot seasoning, how does it wok? An ancient method with adaptation to modern kitchens скачать в хорошем качестве

Spot seasoning, how does it wok? An ancient method with adaptation to modern kitchens 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Spot seasoning, how does it wok?  An ancient method with adaptation to modern kitchens
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Spot seasoning, how does it wok? An ancient method with adaptation to modern kitchens в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Spot seasoning, how does it wok? An ancient method with adaptation to modern kitchens или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Spot seasoning, how does it wok? An ancient method with adaptation to modern kitchens в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Spot seasoning, how does it wok? An ancient method with adaptation to modern kitchens

I use my wok every day, often multiple times during the day. The non-stick property of a wok with a natural surface depends on the proper seasoning of the wok. For many years, I struggled to maintain the seasoning of my woks. Woks with natural surfaces often lose their seasonings in cooking certain types of food. My problem in seasoning my woks was solved after I developed the Spot Seasoning Method, which is a simple technique to season on the spot before each cooking session. When a person purchases a new wok, there are often elaborate procedures to season the wok, taking as much as an hour. The basic principle of the conventional seasoning methods and the Spot Seasoning Method is identical. It is based on the chemical changes of cooking oil in forming a protecting coating on the surface of the wok when the oil temperature near its smoking point. In the case of the conventional seasoning methods for a new wok, the seasoning process is often elaborate, requiring heating oil in the woks to its smoking points multiple times. In some cases with cast iron woks, some of the methods prescribe baking the wok in the oven for 30 to 60 minutes. These methods are time-tested for effectively seasoning cast-iron and carbon steel woks. They impart excellent non-stick property to the wok. However, eventually, the seasoning wears off, and the wok must be seasoned again. Furthermore, cooking acidic food and boiling water remove seasonings on the surface of woks. Re-seasoning the woks is often time consuming and impractical to perform when time is limited. Consequently, these types of woks are restricted to stir-fry and is shut out in performing other cooking tasks, such as steaming and making noodles. The Spot Seasoning Method is developed to overcome this problem by being able to season the wok on the "spot" before each cooking session. Through a series of experiments, I discovered that heating cooking oil to its smoking for 30 second is sufficient to season the woks, imparting non-stick property. Furthermore, as long as the oil smokes, the temperature of the stoves can be set to low to avoid excessive release of oil fume. All the following wok surfaces, carbon steel, cast iron, light cast iron, and stainless steel, can be rendered non-stick using the Spot Seasoning Method. This method takes less than 3 minutes before each cooking session to assure the wok has a non-stick surface. This provides a liberation in using the wok to perform different cooking functions. The wok could be used in boiling water and will be ready for stir-fry by applying the Spot Seasoning Method before switching tasks.

Comments
  • ЖАРКА ДЛЯ АБСОЛЮТНЫХ НОВИКОВ: 1. Как впервые использовать вок из нержавеющей стали. 2 года назад
    ЖАРКА ДЛЯ АБСОЛЮТНЫХ НОВИКОВ: 1. Как впервые использовать вок из нержавеющей стали.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как приготовить вок хей дома. Возможно ли это? 5 лет назад
    Как приготовить вок хей дома. Возможно ли это?
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to season a stainless steel wok in 3 minutes using the spot seasoning method 5 лет назад
    How to season a stainless steel wok in 3 minutes using the spot seasoning method
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приправить вок 5 лет назад
    Как приправить вок
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to clean a stainless steel wok and keeping it pristine and shinny 5 лет назад
    How to clean a stainless steel wok and keeping it pristine and shinny
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Нет, роботы это дорого... ЕСТЬ БОЛЕЕ ДЕШЕВАЯ БОЕВАЯ ЕДИНИЦА... РУССКИЙ ИВАН 22 часа назад
    Нет, роботы это дорого... ЕСТЬ БОЛЕЕ ДЕШЕВАЯ БОЕВАЯ ЕДИНИЦА... РУССКИЙ ИВАН
    Опубликовано: 22 часа назад
  • Как готовить в воке 13 лет назад
    Как готовить в воке
    Опубликовано: 13 лет назад
  • Выбрасывать старые масляные фильтры — ошибка! Обогреватель на отработанном масле 3 в 1! Согреет зим 3 часа назад
    Выбрасывать старые масляные фильтры — ошибка! Обогреватель на отработанном масле 3 в 1! Согреет зим
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Creating a NON-STICK cook surface on your STAINLESS STEEL WOK with the spot seasoning method 3 года назад
    Creating a NON-STICK cook surface on your STAINLESS STEEL WOK with the spot seasoning method
    Опубликовано: 3 года назад
  • Что такое соус хойсин? Когда и как использовать соус хойсин. 5 лет назад
    Что такое соус хойсин? Когда и как использовать соус хойсин.
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Amazing effects on food by coating with cornstarch.  Stir-fry secrets. 5 лет назад
    Amazing effects on food by coating with cornstarch. Stir-fry secrets.
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приправить новый вок дома | Лучшие приправы для вока | Антипригарное покрытие вок для домашне... 5 лет назад
    Как приправить новый вок дома | Лучшие приправы для вока | Антипригарное покрытие вок для домашне...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Используйте вок из углеродистой стали как профессионал 4 года назад
    Используйте вок из углеродистой стали как профессионал
    Опубликовано: 4 года назад
  • Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed 3 года назад
    Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed
    Опубликовано: 3 года назад
  • Wok brush.  Why do you need one?  Helpful stir-fry tips. 5 лет назад
    Wok brush. Why do you need one? Helpful stir-fry tips.
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ВАФЕЛЬНЫЕ ТРУБОЧКИ НА СКОВОРОДЕ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия 3 дня назад
    ВАФЕЛЬНЫЕ ТРУБОЧКИ НА СКОВОРОДЕ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Seasoning a brand new carbon steel wok in 30 seconds not 30 minutes 2 года назад
    Seasoning a brand new carbon steel wok in 30 seconds not 30 minutes
    Опубликовано: 2 года назад
  • Значит так, деваться тебе некуда, будешь нам за полцены теперь газ отдавать 1 день назад
    Значит так, деваться тебе некуда, будешь нам за полцены теперь газ отдавать
    Опубликовано: 1 день назад
  • Селедка вкуснее Красной рыбы – Рецепт за копейки. Атлантическое Сало 7 часов назад
    Селедка вкуснее Красной рыбы – Рецепт за копейки. Атлантическое Сало
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Шесть способов предотвратить пригорание и пригорание еды ко дну вока 5 лет назад
    Шесть способов предотвратить пригорание и пригорание еды ко дну вока
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5