У нас вы можете посмотреть бесплатно Let’s Harvest Persimmons Auntie Marga Vlog или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Persimmons, known as kaki in Japanese, are a very common and culturally significant autumn fruit in Japan, with two main types: sweet amagaki (eaten raw) and astringent shibugaki (often dried into hoshigaki). Types of persimmons Amagaki (sweet persimmons): These can be eaten raw when crisp, similar to a pear. A well-known example is the Fuyu variety. Shibugaki (astringent persimmons): These are too bitter to eat raw but are commonly dried, a process called hoshigaki, which removes the astringency and creates a chewy, sweet treat. The Hachiya variety is a type of astringent persimmon #foodie ##persimmon #fypシ゚viral