У нас вы можете посмотреть бесплатно Prawn Crackers。Thermomix I 自製蝦片。美善品 I 鮮蝦製作 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Prawn Crackers。Thermomix I 自製蝦片。美善品 I 鮮蝦製作 Shrimp crackers originally originated from Southeast Asia, especially Indonesia, Malaysia, and Vietnam. The ingredients for homemade shrimp crackers are very simple and the steps are not very complicated. Just use fresh shrimps, tapioca flour, and add your favorite seasonings. No baking powder, coloring, or MSG, just real shrimp chips full of fresh shrimp flavor and light and crispy texture. Shrimp crackers need to be stored in a sealed bag and eaten as soon as possible, otherwise they will become soft due to moisture. 600g fresh shrimp (200g shrimp meat/shrimp meat with shell) Brown sugar 2 tablespoons sea salt 1 tablespoon Garlic powder half teaspoon Paprika half teaspoon water 100ml Tapioca flour 180g Olive oil appropriate amount If you are interested in healthy natural ingredients, cooking, and good things in life, please click here to subscribe to my channel Peggy delicacy for free. Contact I [email protected] Blog I https://ptlives.com/ Facebook I / ptlives9 Instagram I / pt_lives ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 蝦片最初來源於東南亞,尤以印尼最多、馬來西亞、越南也是最多這種零食。 自製蝦片材料很簡單,步驟也不會很複雜,用新鮮蝦、木薯粉、可以加自己喜歡的調味料就可以了。沒有泡打粉、色素、味精,只是滿滿十足的鮮蝦味,口感輕盈酥脆的真蝦片。 蝦片需要用密封袋保存,盡快食用,否則受潮變軟。 新鮮蝦 600g (蝦肉/蝦肉連殼200g) 紅糖 2湯匙 海鹽 1湯匙 蒜粉 半茶匙 紅椒粉Paprika 半茶匙 水 100ml 木薯粉 180g 橄欖油 適量 有興趣健康天然食材、烹調、生活上的好物,歡迎按此免費訂閱我的頻道Peggy delicacy 聯繫 I contact [email protected] 更多關於我 I more about me Blog I https://ptlives.com/ Facebook I / ptlives9 Instagram I / pt_lives