У нас вы можете посмотреть бесплатно Hem Sütlü Hem Şerbetli Bu Tatlıya Bayılacaksınız 😃 Tam ölçü Etimek Tatlısı 😋 / Tatlı Tarifi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Sütlütatlı #Tatlıtarifi #Şerbetlitatlı Herkese merhabalar değerli izleyicilerim bugün sizler için muhteşem bir tatlı tarifi hazırladım hem sütlü hem şerbetli olan bu tatlıya bayılacaksınız benim çok sevdiğim ve zaman zaman yaptığım bu tatlıyı inşallah sizler de denediğinizde çok beğeneceksiniz İYİ SEYİRLER Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Kullandığım kalıp: 28 cm kare borcam Malzemeler 14 tane etimek Şerbet için: 1 su bardağı su 1 su bardağı şeker Muhallebi için: 1 paket krema (200 ml) 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı dolusu un 3 yemek kaşığı dolusu nişasta 1 paket vanilya Üzeri için: Hindistan cevizi File fıstık . . . AZƏRBAYCAN RESEPTİ İstifadə etdiyim fincan ölçüsü: 250 ml İstifadə etdiyim qəlib: 28 sm -lik kvadrat pireksim Materiallar 14 ət Şərbət üçün: 1 stəkan su 1 stəkan şəkər Krem üçün: 1 paket krem (200 ml) 3 stəkan süd 1 stəkan şəkər 1 yumurta sarısı 3 xörək qaşığı un 3 yemək qaşığı nişasta 1 paket vanil Yuxarıdakılar üçün: hindistan cevizi Filet Fıstığı . . . RECIPE IN ENGLISH The cup size I use: 250 ml The mold I used: My 28 cm square pyrex Materials 14 meats For sherbet: 1 glass of water 1 glass of sugar For the custard: 1 pack of cream (200 ml) 3 cups of milk 1 glass of sugar 1 egg yolk 3 tablespoons of flour 3 tablespoons of starch 1 packet of vanilla For the above: coconut Filet Peanuts . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de taza que uso: 250 ml El molde que utilicé: Mi pyrex cuadrado de 28 cm. Materiales 14 carnes Para sorbete: 1 vaso de agua 1 vaso de azucar Para las natillas: 1 paquete de crema (200 ml) 3 tazas de leche 1 vaso de azucar 1 yema de huevo 3 cucharadas de harina 3 cucharadas de almidón 1 paquete de vainilla Por lo anterior: Coco Filete de maní . . . RECEITA PORTUGUESA O tamanho do copo que uso: 250 ml O molde que usei: Meu pirex quadrado de 28 cm Materiais 14 carnes Para sorvete: 1 copo de água 1 copo de açucar Para o creme: 1 embalagem de creme (200 ml) 3 xícaras de leite 1 copo de açucar 1 gema de ovo 3 colheres de sopa de farinha 3 colheres de sopa de amido 1 pacote de baunilha Para o acima: coco Filé de amendoim . . . РЕЦЕПТЫ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ Размер чашки, который я использую: 250 мл. Форма, которую я использовал: Мой квадратный пирекс 28 см. Материалы 14 видов мяса Для шербета: 1 стакан воды 1 стакан сахара Для заварного крема: 1 упаковка сливок (200 мл) 3 стакана молока 1 стакан сахара 1 яичный желток 3 столовые ложки муки 3 столовые ложки крахмала 1 пакетик ванили Для вышеперечисленного: кокос Филе арахиса . . . وصفة عربية حجم الكوب الذي استخدمه: 250 مل القالب الذي استخدمته: بيركس مربع 28 سم المواد 14 لحوم شربات: 1 كوب ماء 1 كوب سكر لتحضير الكاسترد: عبوة واحدة من الكريم (200 مل) 3 أكواب حليب 1 كوب سكر 1 صفار بيضة 3 ملاعق كبيرة دقيق 3 ملاعق كبيرة نشاء 1 باكيت فانيليا للأعلى: جوز الهند فيليه فول سوداني